Egyetemi gólyatábor? Nem igazán szeretnék menni. :/
Tökre nem vagyok antiszociális,se csendes lány,de egyszerűen nincs kedvem bedobni magam egy ismeretlen közegbe.Pedig sokat bulizok és szeretek is.
Az egész megyéből én jutottam be erre az egyetemre,úgyh semmi ismerős nem lesz.Tudom,tudom ez arról szól h megismerkedj mindenkivel.
De most akkora nagy hibát követek el ha nem megyek el?Később nem lehet összebarátkozni a többiekkel vagy mi?
Amúgy a Semmelweis egyetem orvosi karára megyek...
19L
Én baromira élveztem a gólyatábort. Legjobban azt, hogy senkit sem ismertem. Sőt senki sem ismert senkit nálunk. :D
Eszméletlen jó buli volt, és imádtam, hogy totál teljesen saját magam lehetek, nem vagyok belekényszerítve semmibe, hogy akkor most mit mondanak azok akik x éve ismernek, hogy én nem is vagyok ilyen (pedig de) fúúú a teljes szabadság első tapasztalata.
Azon kívül, hogy jó buli volt, könnyű volt ismerkedni ééés plusz volt, hogy a feladatokon, meg ilyesmin keresztül hamar le lehetett vágni, hogy ki milyen ember jobban és gyorsabban átjött, mint csak simán az órákon.
engem sem igazán izgat a gólyatábor, hasonlóan vagyok vele, mint te.
plusz kb az ország másik felében van, nem akarok annyit utazni, meg pénzt költeni rá, inkább elmegyek a Szigetre, az is akkor van :P
sztem nem olyan nagy szám, ha nem megy el az ember, nemtom...még gondolkodom rajta.
nekem igaz nem egyetemi gólyatáborom lesz hanem középsulis, de azért írok. nagyon visszahúzódó csendes, nehezen barátkozó csaj vagyok, de elmegyek a táborba mert nem akarom h én legyek a feketebárány aki nem ismer senkit elsőhéten a suliba. meg elég gáz lenne csendben ülni az új osztállyal amikor ők arról beszélnek h mi volt meg h volt. és am én már szinte az egész jövendőbeli osztályomat ismerem, hála az internetnek.am nagyon nagyon félek h mi lesz a táborba és szívem szerint én se mennék, hiszen még sosem voltam táborba sem.
15/L
9.-es gólyatáborban voltam.nem szolgált semmi extra élménnyel.azokkal akikkel ott töltöttem az időmet,a suliban 1 hét után már csak köszönő viszonyba voltunk és ennyi.
sőt azokkal lettem a legjobban akik nem voltak ott :D
Én voltam gólyatáborban, hatalmas élmény volt, nagyon jól éreztem magam (pedig 2 napig esett az eső, és hideg volt), de ez nem jelentett gondot. Megismertem jópár embert, akik azóta is a barátaim, viszont! akik valami miatt nem voltak, ők is benne vannak a csapatban:) az tagadhatatlan, hogy az első hetekben viszont nagyon hálás az ember, hogy ott volt gólyatáborban, mert sok segítséget kap a továbbiakról. Plusz nálunk a karon több szak van, és direkt úgy osztották be a csoportokat, hogy mindegyik szakról kerüljenek mindegyik csoportba emberek, így is építették a hálót közöttünk:)
De te tudod. Ha elmész, akkor viszont érezd jól magad! Ne keresd azt, hogy mi lehetne jobb, ha tetszik valami, akkor annak örülj, és ismerkedj, partyzz a srácokkal, aztán majd tök jó lesz visszagondolni később, hogy mi hogy volt, ki mennyire volt gáz, részeg, félénk, nyomulós, szerencsétlen stb.:)
Én annak idején nem tudtam elmenni a gólyatáborba és szeptemberben alaposan rácsodálkoztam, hogy mindenki ismer mindenkit, csak én nem. Ráadásul volt már egy csomó közös élményük, amiről lemaradtam és irigykedtem. Hidd el, könnyebb úgy elkezdeni az egyetemet/főiskolát, ha van legalább egy valaki, akivel meg tudod beszélni, hogy hogyan vedd fel az óráidat, hol vannak a termek, kapsz néhány tippet a felsőbb évesektől, hogy melyik tanárral hogyan viselkedj, kit kerülj el, ameddig csak lehet :-)
Okulva a tapasztalataimból, felsőbb évesként aztán sokat segítettem az év elején a folyosón tanácstalanul kószáló elsősöknek, akik igazán hálásak voltak. A kapcsolatépítés már az egyetemen megkezdődik, de ezzel nem azt akarom neked mondani, hogy érdekből ismerkedj meg boldog-boldogtalannal. De nem árt, ha van az embernek néhány ismerőse, akivel 4-5 évig nem csak köszöngettek egymásnak. Barátokat szerezhetsz egy életre akár a gólyatáborban is.
Szóval, nem árthat az a gólyatábor, magadat is új oldalról ismerheted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!