Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az utolsó hány év számít?

Az utolsó hány év számít?

Figyelt kérdés
szóval én 6.ig rossz voltam egyszer 4.be buktamaztán 6.ba matekból hasaltam,de a tanár meg engedte,hogy csináljak egy javitó dogát és át mentem most hetedikes leszek és kitünő tanuló szeretnék lenni és 8.ba is szóval a kérdésem: Úgy lehetek állat orvos ha az utolsó 2 évben kitünő tanuló leszek?
2010. júl. 27. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
mivel az uccso 2 év számit középsuliban igen.
2010. júl. 27. 00:41
 2/7 A kérdező kommentje:
ok,de én általános iskolás vagyok
2010. júl. 27. 00:54
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Éjjel egykor miért nem alszol? Szüleid hol vannak?
2010. júl. 27. 01:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó két év számít, mind az általános, mind a középiskolában.
2010. júl. 27. 07:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában 7 félév+évvége, 8félév számít (Év vége NEM). Évvége már nem számít, mert már márciusban(ha jól emlékszem) le kell adni a jelentkezést, így év vége már tökre mindegy hogy sikerül, csak ne bukj meg.

Menj valami egészségügyis középiskolába, vagy mehetsz simába is. Úgyis érettségi után választod ki azt a felsőoktatási intézményt, ahol te állatorvos lehetsz.

Bioszra, Kémiára és Fizikára hajts rá!

2010. júl. 27. 09:38
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nem nem kéne ilyenkor ágyban lennem és a többieknek meg nagyon szépen köszönöm a segítséget :-)
2010. júl. 27. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:

okés ezekre a tantárgyakra nagyon fogok figyelni :-)

jah és lenne mégegy kérdésem a matek kellehez?

2010. júl. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!