Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szent István Egyetem kollégium...

Szent István Egyetem kollégiuma. Tapasztalatok, infók?

Figyelt kérdés

Ezeket az infókat találtam,nem tudom mennyire helytállóak...

Az "A" koleszban vannak 2- és 3-ágyas szobák is, itt külön zuhanyzó és wc is van a szobákhoz, a folyosón pedig egy nagy és szép konyha. Tényleg elég ízlésesek, én pont az egyik 3 ágyasban lakom. a 2 ágyasokra asszem 17 ezer, a 3 ágyasokra 15 ezer körül vannak az árak (havonta). (Ja és 2 ágyasokhoz van erkély) Valószínűleg ezekről láttad a képeket.

A "B" kolesszal ugyanez a helyzet.

A "C" már egy kicsit trébb, itt a wc és a zuhanyzó is közös a folyosón, nem tartozik a szobákhoz külön. Ezek általában 3-ágyasok és olyan 8000 Ft körül vannak havonta.

Az "E","D","F" koleszok szintén nagyon igényesek és már drágábbak is, itt már vannak egyszemélyes apartmanok is, és az árak is ennek megfelelően alakulnak, asszem 23 ezertől egészen 30 ezerig.

A "G" szerintem a C-nél putribb, de itt asszem vannak két ágyasok és vmi külön zuhanyzóféle.

Ha a jobbakba szeretnék bekerülni,ahhoz mi kell?Inkább kifizetem a picit drágábbat is!...

De vajon kiknek ítélik oda a jobb helyeket? pl.D-E-F épületekben?

Szoc.hátrányos helyzetűek nyilván az olcsóbb/rosszabb helyeket kapják...

2010. júl. 26. 22:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sztem a sziekollegium.hu oldalon levő képek "hitelesek"

Csak a bekerülés kérdéses.Hogy hova és hogy mennyi az esélyed...:)

2010. júl. 27. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
hitelesek persze... De azok csak valószinűleg a legjobb épületből/szobából való képek. Pedig kíváncsi lettem volna hogy milyen a többi rosszabb állapotú épület/szoba
2010. júl. 29. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:

18.án van a beiratkozás...Szerintetek addigra meglesz h.felvesznek-e koliba?

Jó lenne tudni...

2010. júl. 29. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 14.-éig remélik hogy emg tudják mondani - ha jól olvaastam
2010. aug. 2. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!