Szerintetek nagy az esélye annak hogy az érettséfit elhalasztják, és helyette az év végi jegyeket kapjuk meg?
Szerintem elég nagy az esélye.
És sztem jobb lenne most ebben a helyzetben.
Mert ha jobban belegondolunk akkor az Egézség,az ember élet a fontos vagy az Érettségi?
Mert az érettségit lehet később is pótolni, erre több megoldás is van.
(tudom hogy sok ilyen kérdés van már de nekem senki sem ad értelmes választ.)
Remélem hogy még egy ilyen kérdést elviseltek. :)
Én idén érettségizek. Rengeteg osztálytársam azt szeretné, hogy az év végi jegyeket kapjuk meg, de a továbbtanulás ezzel nem kivitelezhető. Ha valaki kap egy ötöst, az sem mindegy, hogy 81 vagy 95%. Illetve van rengeteg olyan diák, akik végigpuskázták a 4-5 évüket és minden tárgya 4-5-ös,de valójában a tudása 0, és érettségin meg lehet megbuknának, vagy csak épphogy meglenne a kettes. Egyetemi felvételinél pedig az ilyen diákok miatt nem kerülnének be azok a diákok, akik csak négyesre teljesítenek, de azt becsületesen.
Én egy élő példa vagyok arra, Hogy az elmúlt éveimet ellébecoltam(utólag bánom), de az érettségire összekaptam magam, itt vagyok egy jóval nagyobb tudással mint egy fél éve, és csak remélem, hogy érettségizhetek.
Nyugodtam le lehet pontozni engem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!