Szerintetek elképzelhető még, hogy esetleg elhalasztják vagy kicsúsztatják az érettségi időpontját?
Ha most kell 0-ról felkészülni akkor már régen rossz.
Volt rá korábbi 4 tanév.
Remélem nem halasztják el, már így se csinálunk semmit suliban. Ne legyen 40 fokban érettségi júliusban, évismétlés meg főleg ne :D
Egyedül matek emeltre készülésre voltak hasznosak a tanóráim, de a tanárnőnk már tegnap este megírta, hogy bármiben segít, amiben tud.
Szerintem biztos pár nap/hét csúszás lesz,ami nem is baj,de tanévismétlés nem,mert megmondta az Orbán,hogy így fel lehet készülni az érettségire.
Egyébként tudom mire gondolsz,nálam is a matek megy rosszul,de mázli,hogy van korrepetáló ,,tanárom". Én emeltezek is egy tárgyból,ami miatt jó lett volna még iskolába járni a +óráimra,de ez van.
Ez a digitális cucc tényleg annyi lesz,hogy elküldik a tételt. Ha valamit nem értessz meg neten rá kell keresni,hiszen senki nem fogja zaklatni a tanárokat,hogy ez meg az mi,ugy hogy nem tudom. Majd a maradék bizonytalan infóval megírjuk+lefelelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!