BMEn hogyan fognak matek ZHt iratni?
Figyelt kérdés
Bármely egyetem taktikái jöhetnek, csak képetelen vagyok felfogni, hogyan akarnak majd egy 1,5 órás Analízis 2 ZH-t megiratni online, úgy hogy amúgy ki tudom itthon puskázni az egészet.
Ugyan ez a helyzet a matek "beadandókkal".
Vagy esetleg valaki szóban levizsgáztat 1 vs 1-ben? :D
Valakinek volt már matekkal kapcsolatoz ZHja?
2020. márc. 23. 23:47
11/11 anonim válasza:
Igaz, hogy nem BME-re járok, de nekem is most volt az Analízis 2, hát én nagyon örültem, hogy távoktatásban kerül sor rá, mert nagyon gyenge vagyok matekból. 2 zh volt, idő nem volt olyan sok, de pont elég, hogy amit lehetett, azt megnézzem. Deriválásra, integrálásra ott vannak a kalkulátorok a symbolab-on, a példafeladatokból meg rá tudtam jönni, hogy mit is kéne csinálni, más nem is nagyon kellett. Elméletet meg számon se kérték, úgyhogy egy szopó tárgyat végleg letudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!