BMEn hogyan fognak matek ZHt iratni?
Bármely egyetem taktikái jöhetnek, csak képetelen vagyok felfogni, hogyan akarnak majd egy 1,5 órás Analízis 2 ZH-t megiratni online, úgy hogy amúgy ki tudom itthon puskázni az egészet.
Ugyan ez a helyzet a matek "beadandókkal".
Vagy esetleg valaki szóban levizsgáztat 1 vs 1-ben? :D
Valakinek volt már matekkal kapcsolatoz ZHja?
Képernyő sharingel Paintben majd :D Milyen szép lenne.
Most kaptunk gyakvezetőtől emailt, elvileg így fogja tolni az órát.
Nem fogod, mert nem másfél óra lesz. Annyi időd lesz rá, hogy folyamatosan darálva a végére érj épphogy. Talán 50-60 percet adnak rá.
Az analízis nem kipuskázós. Nem tudod kikerülni, hogy ne gyakorold be az anyagot, mert olyanok a feladatok...
A tárgyhonlapon kint van hogy 8:15től 10:00ig van most pénteken.
Most este frissítették így biztos hosszú lesz mint eddig.
A számonkérés módját nem írták le.
Amúgy ha nem jut eszedbe hogyan intergrálj pontosan egy adott dolgot vagy csak nem ugrik be 100%osan hogyan oldj meg egy tipus feladatot lazán ki lehet majd puskázni.
Pl.: ha Ch(x)nek nem jut eszedbe a másik alakja 1/2e^x+1/2e^-x azt hiszem.
Meg ilyenek.
Vagy konkrét definíciók és bizonyítások az elméletnél.
A német távegyetemeken az _összes_ vizsgát megoldják online úgy, hogy be kell kameráznod magad (van erre külön egy app), és folyamatosan néznek. Ha csak egy pillanatra megszakad a kamerakép, buktál.
Másfelől ismered azokat a vizsgákat, igaz?, ahol “mindent lehet használni”... ezek a legszivatósabbak. Lehet használni, csak reménytelen. :D
Gondolom Analízis 2 Tasnádi Tamással, az lesz 8:15-től.
Pénteken írt levelet, egyik pontját idemásolom, szerintem abból minden kiderül.
6. A pénteki zh-val kapcsolatban: Pénteken reggel 8.15-kor válik elérhetővel a feladatsor, amit 10.00-ig fel kell tölteniük a Teams felületre, úgy, hogy az első oldalra fényképezzék rá az arcképes igazolványukat is. A filenév a kövekezőképpen nézzen ki: Gyakorlatikurzuskód_NEPTUN_1_zh_oldalszám. Akinek technikai nehézségei vannak ezzel a verzióval, az jelezze mielőbb, őt szóban fogjuk levizsgáztatni. A különidősök beadási határideje 10.30 lesz. A zárhelyi anyaga: differenciálegyenletek, lineáris rekurzió, numerikus sorokból minoráns- és majoránskritérium, Leibniz-sorok.
Hajrá!
Hoppá, neptunban olvasatlan levelek között megtaláltam :D
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!