Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok. És ha...

20 éves lány vagyok. És ha már 2x nem jutottam be az orvosira.406 pont volt a legjobb, amit elértem. Ha idén sem sikerül, mentőtisztitre jelentkezem. Szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés

A mentőtisztitől jobban félek es nem vagyok biztos benne, hogy elég határozott vagyok hozzá és hogy a férfi kollégáim elismernek majd. Úgy tudom dokgozhatnak mentőtisztek pl sűrgősségi osztályokon is el lehet helyezkedni mentőtisztként pl egy gyerek sűrgősségin szívesen melóznék.

De nem tudom mik is tartoznak egy mentőtiszt feladatai közé a sűrgősségi osztályon pl?

És nagy hátrányban lennék, ha 160cm vagyok és kb 45kg?

2020. márc. 23. 14:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
9%
Fujj én biztos nem tanulnék azért egy percet sem hogy koszos büdös véres embereket fogdossal pláne annyi pénzért
2020. máj. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!