Ki jelentkezett költségtérítéses szakra diákhitellel?
Figyelt kérdés
Segítenétek,hogy hogy intézzem ?? :)
Ki mit intézett már ezzel kapcsolatban?
2010. júl. 25. 19:29
1/5 anonim válasza:
Bemész a bankba, ahol számlád van, megmondod mit szeretnél, és ennyi. Adnak egy papírt, amit kitöltesz, és ősszel jön a zsé.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi. még nincs bankkártyám,úgyhogy akkkor minél előbb csináltatnom is kell.
Valakinek vmi ötlet,h melyikbe? Melyik a jobb?
2010. júl. 25. 20:39
3/5 anonim válasza:
Nézd meg, ha esetleg szerződésben áll az egyetem valamelyik bankkal, mert az jó tud lenni. Ha nincs, az OTP-n kívül nagyjából mindegyik bank jó.
4/5 anonim válasza:
szerintem az OTP sem rossz...bar nekem nem ott van szamlam, nincs sajat tapasztalatom, de masoktol meg sok rosszat nem hallottam rola. en az erstet nem ajanlom. nagyon szerencsetlenek...persze ez bankfioktol is fugg...
5/5 anonim válasza:
Miért nem jó az OTP? Meg kell várni, hogy küldjenek valami papírt, hogy felvettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!