Na mit szóltok hogy 1 nap alatt a „semmiképp nem zárjuk be a sulikat“ állapotból eljutottunk a „fidesz is támogatja a bezárást „ állapotig?
OV maga mondta Kossuth Rádióban csütörtök reggel: Semmiképp se zárjuk be sulikat. Nem indokolt.
Ma este:
A Fidesz is az iskolák bezárását javasolja a kormánynak – percről percre a járványról
Na?
Hétfőtől sulizár.
Nagyon nem örülök neki.
Lemondták az utazásaimat, lemondták a versenyeimet, lemondták a táboromat és most ezzel nagyon nem fognak segíteni az érettségimen sem. Legalább a nyelvvizsgáim megvannak, de pont ilyenkor nem kéne kiesni a tanulásból.
Értem a miértjét a dolognak, de ettől függetlenül nem tudom elfogadni. Az a másik, hogy elképzelni nem tudom, hogy mennyien fognak csak azért szabadságot kivenni, hogy ne hagyják egyedül a kisgyerekeiket.
19/L
Tökre megértelek, de hidd el, ez a kisebbik rossz.
Tessék meghallgatni mit mondott OV az iskolazárról tegnap a Kossuth Rádióban...
és ma: a fidesz indokoltnak tartja.... ja tegnap még... hát?
7.7 milliard emberbol 140 ezren megfertozodtek, mondjuk felmegy 300 ezerre.
eddig 5000 halott.
En azt gondolom, hogy iszonyatos modon tullihegik az egeszet.
Es ezek a lezarasok stb sokkal nagyobb kart fognak okozni, mint par tiz ezer ember halala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!