Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor totál stresszes vagy,...

Amikor totál stresszes vagy, hogyan lehetséges úgy viselkedni hogy más ember ezt semmiképp se vegye észre?

Figyelt kérdés
Számtalanszor megkaptam hogy agresszív vagyok (főleg nőktől) és goromba amikor stresszes vagyok, pedig pusztán a stressz az egész és nem nekik szól. Már hagytak is el nők emiatt...mert beállítottak agresszív embernek akitől félni kell. Még életemben senkihez nem ütöttem. Hogy kell elérni, hogy ne vegyék magukra? Úgy tűnik a szervezetem úgy birkózik meg a stresszel, hogy agresszívabb módba kapcsol.
2018. júl. 30. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Előre,fejben lejátszani az eshetőségeket...

Én is stresszes vagyok,1-1 kimozdulás,bevásárlás maga a pokol...

2018. júl. 30. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Te ilyen vagy, nem a nők hibája. Ha már emiatt elhagyta, akkor főleg erőszakos lehetsz, és attól is félhetnek, hogy megütöd őket, sőt, a hozzád hasonlók meg is szokták tenni.

Számolj tízig, és próbáld meg kezelni a stresszt, meditálj, jógázz, stb.

2018. júl. 30. 18:55
 3/3 Metionin ***** válasza:
Én alapból szoktam meditálni meg jógázni is (nem vallásos indíttatásból) és az évek alatt megtanultam kiüríteni az agyamat. Nagyon hasznos. Ha stressz ér, akkor el tudom zárni későbbre a stresszt és csak a feladataimra koncentrálok (akár arra hogy normális hangnemben beszélgessek valakivel) és később amikor megtehetem, előszedem az összegyűjtött feszültséget és levezetem sporttal vagy ha más érzés akkor festéssel, zenehallgatással. Vannak rajtam jelei a stressznek (illetve annak ahogy a stressz kizárását próbálom kivitelezni agyban) de ezeket csak az ismeri fel aki már régóta ismer és sokat van velem egy légtérben.
2018. júl. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!