Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE melyik kollégiumába...

SZTE melyik kollégiumába kerül az elsőévesek többsége?

Figyelt kérdés
SZTE-TTIK leendő elsőéves hallgatójaként Szegedtől 400km-re rossz anyagi helyzetben levő családból, jó eredményekkel (410pont nem duplázva) mennyi esélyem van kollégiumba kerülni? Hol tudok jelentkezni rá? Vagy ezt is elküldik majd az értesítőben?
2010. júl. 24. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Legtöbben a Károlyiba kerülnek, én egy hónapot laktam ott, de ha nem vagy nagy partiarc, és nem 8 évre tervezed az egyetemet, nem ajánlom.
2010. júl. 24. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Te ugyanaz vagy, aki ma már két kérdést is kiírt ma ebben a témában?
2010. júl. 24. 20:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem SZTE témában, ugyhogy nem én vok. Csak tudni szeretném, mire számíthatok.
2010. júl. 24. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor oké.

Én is hasonló cipőben járok, de tudok róla néhány dolgot, de msn-en szívesebben elmondanám. Dobj egy privit msn címmel, ha akarsz róla beszélgetni.

2010. júl. 24. 20:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, ment a privi :)
2010. júl. 24. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
úú énis szívesen beszélgetnék kollégium témáról SZTE-n.felvehetlek?
2010. júl. 25. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, dobj te is egy privátot msn címmel.
2010. júl. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!