Szegeden melyik a jobb kolesz? Herman vagy Móra? Ha Pest megyei vagyok, akkor egyébként kaphatok koleszt? Vagy a koleszos felvétel mitől függ? Egyébként több koleszba is lehet felvételizni?
eötvösbe csak nagyon jól tanuló felsőéveseket vesznek fel.
( többiről meg elmondtam amit tudok, az előző kérdésednél)
Károlyiba tényleg elég sok embert felvesznek, de ott nagyon sokan laknak, megy a party ezerrel :) Hermannba is elég esélyes a bekerülés sztem, Öthalmiba is, mert onnan a legtöbben menekülnének, mivel tényleg a városon kívül van kb, de most úgy hallottam, hogy jószívű egyetemisták próbálnak sűrűbb buszjáratokat intézni :) Szóval van remény.
Egy kolit lehet megjelölni, ha biztosra akarsz menni, akkor Károlyi (vagy Hermann) a Mórába nehéz bekerülni, meg bennmaradni is eléggé, én ott lakom amúgy, de a szobatársaimat mindig nehezen veszik vissza, október, november környékén, ha megüresedik egy-egy hely. Mondjuk ők közelebb laknak kicsit, mint te.
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó Válaszolótól kérdezném, hogy akkor a Mórával ne is próbálkozzak? Az lenne a legszimpatikusabb, de ha nincs esélyem bekerülni, akkor inkább máshová jelentkezek... :S Mi alapján döntik el egyébként, hogy kit vesznek fel?
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!