Buda vagy Pest? Melyik jobb és miben?
Budá egészségesebb a levegő, ritkásabban laknak az emberek, nagyobb a csend (legalább is én ezekt tapasztaltam, biztos ott is van olyan rrész amire ez nem igaz). Viszont télen vacak a közlekedés (szomszédom lánya a heygen lakik és télen nem tudd lejönni mert csúszik mé a kocsi is :S).
Pesten mindig történik vmi, minden közel van, jó közelkedés (mármint sok féle tömegközlekedés van), télen is elég jól lehet közlekedni, ha valaki betör hozzád biztos van aki meghallja, hogy síkitasz :P (na jó ez az uccsó inkább poén).
Igényfüggő, mint minden. :-)
Ha nyugira, szép, üde levegőre vágysz Buda, ha mozgalmas, bulis életre, Pest.
Pesten tényleg jobb a közlekedés, szinte bmilyen időben, bhová eljuthatsz. Viszont koszos, büdös, zsúfolt,kutyaszaros, több a hajléktalan... Valamit valamiért... :-)
DE Budán is lehet lezüllöttebb részeket találni, és Pesten is van szebb, igényesebb környezet. Körül kell nézni.
Nekem a közlekedés, A pontból B-be jutás volt a szempont. Nem panaszkodom. :-))
Pest, mert itt van Kőbánya.:DD
Nagyon szeretek itt lakni, annak ellenére, hogy némely része eléggé lezüllött, de a Sörgyárak meg gyártelepek szerintem nagyon érdekesek. És Pestnek jobb is a közlekedése.:)
Én Budán lakom, végülis szeretem. A közlekedés elég jó, mert az utcában van busz és villamos is, csak sztrájkkor bénul le, mert a központi, olyankor is közlekedő járatok messze vannak gyalog. :D Viszonylag nyugisabb környék, viszont biztonságos is. Pest pörgős, de veszélyesebb. Én meg ugyan pörgésre vágyom, de ezt a vágyat azért felülmúlja a félősségem, tehát nekem ez itt tökéletesen megfelel. :D
Kinek mi a jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!