Mi a helyzet akkor, ha a felvételi pontjaim kevesebbek, mint amennyi a pothatár, mégis olyan sms-t kaptam mi szerint besorolást nyertem az adott szakra illetve másnap egy újabb sms-t az intézménytől azzal a megszólítással, hogy "tisztelt hallgatónk"?
Figyelt kérdés
Akkor most elhihetem, hogy felvettek, vagy elképzelhető, hogy vamilyen tévedés történt?2010. júl. 24. 16:07
11/17 A kérdező kommentje:
:)igen,mostmár biztos, hogy az lesz. Köszi a tippet, megnéztem a felvi.hu-n és ott azt írják, hogy felvettek erre a szakra 308 ponttal (ez volt a ponthatár és itt azt írják, hogy nekem is annyi lett), pedig a pontkalkulátorrál már vagy ötször kiszámoltam, sőt a biztonság kedvéért magam is összeadtam a pontjaimat mindkét számítási módszer szerint és csak 306 pontom van.
2010. júl. 24. 17:02
12/17 anonim válasza:
A legegyszerűbb az, ha belépsz a felvibe.
Ott van a pontszámaim menü, ki fogja írni, hogy hova vettek fel.
Lehet megvan a pontod, csak lehet, hogy te más szakkal, vagy másképp számoltad.
14/17 anonim válasza:
Az sms úgy szokott kezdődni, hogy "nem hivatalos tájékoztatás, ön besorolást nyert blabla". Szerintem azért inkább ne éld bele nagyon magad. de hátha. :D
15/17 anonim válasza:
es az elte oldalara nem leptel be? ott nem irjak le, kit vettek fel, vmi koddal?
szerintem azert eleg valoszinu, hogy felvettek, ha a felvi is azt irja, a suli is. lehet ok talaltak jobb pontszamitasi modot:-)
16/17 anonim válasza:
Na, végülis mi lett, tényleg felvettek?
17/17 A kérdező kommentje:
igen:)
(és közben rájöttem, hogy hol a hiányzó két pont)
ezer bocs:)
2010. aug. 11. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!