Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a helyzet akkor, ha a...

Mi a helyzet akkor, ha a felvételi pontjaim kevesebbek, mint amennyi a pothatár, mégis olyan sms-t kaptam mi szerint besorolást nyertem az adott szakra illetve másnap egy újabb sms-t az intézménytől azzal a megszólítással, hogy "tisztelt hallgatónk"?

Figyelt kérdés
Akkor most elhihetem, hogy felvettek, vagy elképzelhető, hogy vamilyen tévedés történt?
2010. júl. 24. 16:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ki van írva felvin, hogy mennyi a ponthatár és a tied kevesebb?? Ez tuti?
2010. júl. 24. 16:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez teljesen biztos. Két ponttal kevesebbem van.
2010. júl. 24. 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet, h fizetősre vettek fel?? Vagy ha gondolod írd le ide az utólsó üzit abból lehet ki derülne :)

De amúgy engem is felvettek az idén de én csak csütörtökön kaptam üzit.

2010. júl. 24. 16:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jót néztél? Mert én is néztem a felvételi ponthatárokat, és többször is volt ugyanaz a szak felírva csak más-más pontszámmal. Szóval lehet, hogy te egy másikat néztél.
2010. júl. 24. 16:17
 5/17 A kérdező kommentje:
A pontszámom alapján csak a költségtérítésesre van esélyem, de az ott megszabott ponthatárt sem sikerült elérnem.
2010. júl. 24. 16:20
 6/17 A kérdező kommentje:

utolsó üzenet:

"Kedves Hallgatónk, köszöntünk az Egyetemen! Első lépésként kattints a Számodra létrehozott www.felvettek.elte.hu honlapra! üdvözlettel: az ELTE

2010. júl. 24. 16:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Húha ez komoly. Sztem ne csinálj semmit örülj annak, h felvettek!! Ha meg ők rontottak el valamit az úgyis ki fog derülni, vagy hívd fel az Om-t.
2010. júl. 24. 16:30
 8/17 anonim ***** válasza:
Milyen számról kaptad a besorolós SMS-t? Lehet, hogy valaki meg akar viccelni. Bár elég kegyetlen lenne... És az nem lehet, hogy rosszul emlékszel a pontszámodra? A Felvin be tudsz lépni? Ha igen, ott is kiírja, hová vettek fel.
2010. júl. 24. 16:45
 9/17 A kérdező kommentje:
+36303444515 a szám. a pontom biztos, hogy kevesebb, már ötször újraszámoltam.
2010. júl. 24. 16:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
OK, én is erről a számról kaptam. Akkor más lehetőség nem marad, hívd fel holnap őket, hogy most mi van. Nehogy hiába reménykedj... :(
2010. júl. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!