Otthagyni a középiskolát 16 évesen. Megbánnám?
Aha, mert ha keresel havi 90k-t, azt az utolsó forintig félre teszed majd, és nem költesz belőle😂
Nem veszel magadnak egy ruhaneműt, nem mész el bulizni, nem hívsz el egy lányt randizni, sőt anyádék tartsanak el, nem szállsz be a rezsibe se, mert ugyan már felnőttnek érzed magad, de azért fizetni nem fogsz semmiért😂😂😂
Megsúgom, a "sok felesleges dolog" amit az iskolában tanulsz hozzájárul ahhoz, hogy alapvető fogalmad legyen a világról. Nem mondom azt, hogy sikertelen lesz a vállalkozásod, mert láttam már olyat, aki sikerre vitte végzettség nélkül, de nagyobb esély van arra, hogy belebuksz.
A legtöbb vállalkozáshoz azért nem árt, ha van egy szakmád, a megmaradt okj-k közt is szép számban akad olyan, amit érdemes elvégezni, és azért sokhoz kell az érettségi. Nem kell 9.osztálytól végigjárni, van olyan, hogy esti képzés..
Olyan szinten nincs fogalmad a dolgok működéséről, hogy az valami hihetetlen.
Én is voltam 16 éves, nem is olyan régen (4évvel ezelőtt), és mégsem voltam ennyire tájékozatlan. Olvass utána a dolgok menetének, és lehetőleg annak is, hogy mibe kerül egy vállalkozás. 2milla édeskevés általában. Persze lehet egyéni vállalkozóit kiváltani, vagy akár bt-t, kkt-t (ezekhez társ/társak is kellenek) minimumtőke nélkül, de persze a vállalkozás jellegétől függően rengeteg olyan költség van, amik igencsak meglephetnek.
(Könyvelő díja, alapanyagbeszerzés, raktárhelység/üzlethelység bérleti díja, munkavállaló díja (ha foglalkoztatsz valakit), egyéb bérleti díjak, gépek, berendezések, autó (ha szükséges a munkához))
"Már unom hogy semmire sincs pénzem és nem tudok magamnak megvenni amit akarok, szóval egy kicsit önállósodni szeretnék és végre elmenni valahova dolgozni."
Persze és 1 évig 1 forintot se költést...:DDD
Az írásod alapján mar eldöntötted! Szóval minek a kérdés?
Azonban a helyedben megfogadnám a feljebb adott tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!