Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvettek mesterre, de nem...

Felvettek mesterre, de nem teljes az örömöm, inkább nem kezdeném el. Most mihez kezdhetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,h.én most mesterképzésre jelentkeztem..Első 3 helyen volt megjelölve mesterképzés..

Első kettő hely pesti,harmadik Gödöllő volt..

-->A két pesti képzést nem indítják...De 3.-ra sajna(?)felvettek..Ez ugye Gödöllő..Ez egyrészt nem is az általam legjobban akart mesterképzés,másrészt nem Pest..Suli melletti munkavégzés miatt ragaszkodnék/ragaszkodtam volna Pesthez..Hátha ott több lehetőség van.Gödöllőn ahogy néztem nem sok meló van.+ott csak koleszban lakhatnék...Ha kapok egyáltalán..Amúgy sajna nagyon albérlet-párti vagyok..

Albérlet sokkal drágább Gödöllőn, mint Pesten...Ez a lehetőség tehát kilőve.Plusz az elsősorban választott mesterhez Pesten több gyakornoki hely is lett volna valószínűleg...Ahogy felmértem a terepet.

4.helyen egy FSZ volt megjelölve,most még annak is jobban örülnék...Dehát erről lecsúsztam az előbbi helyre való besorolás miatt..

Nem tudom elkezdjem-e Gödöllőn a mestert...Most inkább munkát keresnék,de azt meg nem nagyon találok:S...Diploma miatt OKJ-t ingyen nem végezhetek...Pedig abban is benne lennék..

Ti mit tennétek?Jogos lehet a kérdés, h.miért nem töröltem akkor Gödöllőt a jelentkezések közül..Először is bíztam az első 2 helyben a maximális pontjaim miatt..Másrészt egy bnőm oda jelentkezett..Gondoltam hátha nem jön be az első 2 hely...Akkor esetleg oda megyünk együtt.Neki viszont kevés pontja lett.:s Amúgy nekme Gödöllő messzebb is van mint Pest...Bár ezt eddig is tudtam..

Amúgy eddig nem voltam ennyire "Pestmániás", de most csalódott vagyok..Mert erre készültem lelkiekben:(

Most akkot mi lenne a legjobb?Keressek csak úgy munkát Pesten?Várjam meg a következő felvételit..

Mondom,én szívesen tanulnék most akár egy OKJ-t is,de nekem így már nincs ingyenes lehetőségem..

Amúgy BA-val 4 elhasznált állami félévem van...

2010. júl. 23. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is mennék Gödöllőre + keresnék munkát és megpróbálnám az egyéni tanrend-igénylést, vagy fél év után átkérném magam levelezőre, már ha lehet ilyet.
2010. júl. 23. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Fél óra - háromnegyed óra az utazásra nem sok, lehet, hogy Budapesten belül is kellene ennyit utaznod. Legalább tudsz közben tanulni.

Ha dolgozni is szeretnél, akkor kérd át magad egy másik tagozatra!

2010. júl. 23. 15:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát igen nappalin azért ez necces..

Melózzak is, utazzak is napi 2x,meg még órákra is járjak:S

Így az utazási költségeim is nőnek...

A levelezőn gondolkodom,de nem valószínű h.így rögtön az elején átvesznek...

2010. júl. 23. 16:39
 14/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon Pest mániás vagy mint a barátnőm.... vidéki ugye, én is az vagyok... Pestre jár suliba és isteníti nagyon... facebook adatlapján lakhelyének azt állította be, azzal az ürüggyel, hogy több időt tölt ott mint itthon. Ami nem igaz mert bejárós és elég hamar itthon van. Szülei észrevették a profilján, és megkérdezték, hogy szégyelled a szülővárosodat? Lényeg, hogy ezzel a Pest mániával már az idegemre megy, mert mondom neki menjünk el bulizni, akkor ő nem akar, csak Pestre a szaktársaival, nekem ugye nem lenne olcsó ha Pestre mennék bulizni, ő könnyen van mert van vonatbérlete. Neki lenne hol aludni, nekem viszont nem. Szóval a közös buli Pesten kilőve, én viszont nem szívesen engedem oda.... Nekünk van Pesten lakásunk, mert félig pesti vagyok, mondtam neki majd költözzünk fel együtt oda, egy ideig tervezgettük aztán ő nem akar mert hazajárás nem lenne olcsó... viszont Pesten több a munkalehetőség mint itt. Suli közben persze menne dolgozni Pestre, akkor viszont nem találkoznánk és rámenne a kapcsolatunk is. Pedig itthon lenne diákmelója, de neki ez nem jó.... Szóval csak Pest miatt nem kell feladnod az álmaidat... nem annyira jó hely ám szerintem én ott gyerekeskedtem. Vidékieket nagyon beszippantja Pest.... Szóval gondolkozz el rajta mit szeretnél. Jó sulit vagy Pestet... Szép napot! :)
2013. márc. 6. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!