Felvettek mesterre, de nem teljes az örömöm, inkább nem kezdeném el. Most mihez kezdhetek?
Az a helyzet,h.én most mesterképzésre jelentkeztem..Első 3 helyen volt megjelölve mesterképzés..
Első kettő hely pesti,harmadik Gödöllő volt..
-->A két pesti képzést nem indítják...De 3.-ra sajna(?)felvettek..Ez ugye Gödöllő..Ez egyrészt nem is az általam legjobban akart mesterképzés,másrészt nem Pest..Suli melletti munkavégzés miatt ragaszkodnék/ragaszkodtam volna Pesthez..Hátha ott több lehetőség van.Gödöllőn ahogy néztem nem sok meló van.+ott csak koleszban lakhatnék...Ha kapok egyáltalán..Amúgy sajna nagyon albérlet-párti vagyok..
Albérlet sokkal drágább Gödöllőn, mint Pesten...Ez a lehetőség tehát kilőve.Plusz az elsősorban választott mesterhez Pesten több gyakornoki hely is lett volna valószínűleg...Ahogy felmértem a terepet.
4.helyen egy FSZ volt megjelölve,most még annak is jobban örülnék...Dehát erről lecsúsztam az előbbi helyre való besorolás miatt..
Nem tudom elkezdjem-e Gödöllőn a mestert...Most inkább munkát keresnék,de azt meg nem nagyon találok:S...Diploma miatt OKJ-t ingyen nem végezhetek...Pedig abban is benne lennék..
Ti mit tennétek?Jogos lehet a kérdés, h.miért nem töröltem akkor Gödöllőt a jelentkezések közül..Először is bíztam az első 2 helyben a maximális pontjaim miatt..Másrészt egy bnőm oda jelentkezett..Gondoltam hátha nem jön be az első 2 hely...Akkor esetleg oda megyünk együtt.Neki viszont kevés pontja lett.:s Amúgy nekme Gödöllő messzebb is van mint Pest...Bár ezt eddig is tudtam..
Amúgy eddig nem voltam ennyire "Pestmániás", de most csalódott vagyok..Mert erre készültem lelkiekben:(
Most akkot mi lenne a legjobb?Keressek csak úgy munkát Pesten?Várjam meg a következő felvételit..
Mondom,én szívesen tanulnék most akár egy OKJ-t is,de nekem így már nincs ingyenes lehetőségem..
Amúgy BA-val 4 elhasznált állami félévem van...
kb.3/4 óra tudtommal Pest-Gödöllő..
Amúgy nappalis lennék...Nem tudom,mi lenne a jó.
Miért nincs ingyenes OKJ lehetőséged? Már elhasználtál egyet?
Kereshetsz máshol is OKJ-s képzést, van bőven választék Pesten.
Dehogynem. Vagy én tudom rosszul? Egy szakmát mindenkinek támogat az állam.
De lehet élekor miatt csak estire mehetnél.
Szerintem kérdezz rá egy ilyen okj-s suliban.
novemberben leszek 22..
esti is jó lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!