Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvettek mesterre, de nem...

Felvettek mesterre, de nem teljes az örömöm, inkább nem kezdeném el. Most mihez kezdhetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,h.én most mesterképzésre jelentkeztem..Első 3 helyen volt megjelölve mesterképzés..

Első kettő hely pesti,harmadik Gödöllő volt..

-->A két pesti képzést nem indítják...De 3.-ra sajna(?)felvettek..Ez ugye Gödöllő..Ez egyrészt nem is az általam legjobban akart mesterképzés,másrészt nem Pest..Suli melletti munkavégzés miatt ragaszkodnék/ragaszkodtam volna Pesthez..Hátha ott több lehetőség van.Gödöllőn ahogy néztem nem sok meló van.+ott csak koleszban lakhatnék...Ha kapok egyáltalán..Amúgy sajna nagyon albérlet-párti vagyok..

Albérlet sokkal drágább Gödöllőn, mint Pesten...Ez a lehetőség tehát kilőve.Plusz az elsősorban választott mesterhez Pesten több gyakornoki hely is lett volna valószínűleg...Ahogy felmértem a terepet.

4.helyen egy FSZ volt megjelölve,most még annak is jobban örülnék...Dehát erről lecsúsztam az előbbi helyre való besorolás miatt..

Nem tudom elkezdjem-e Gödöllőn a mestert...Most inkább munkát keresnék,de azt meg nem nagyon találok:S...Diploma miatt OKJ-t ingyen nem végezhetek...Pedig abban is benne lennék..

Ti mit tennétek?Jogos lehet a kérdés, h.miért nem töröltem akkor Gödöllőt a jelentkezések közül..Először is bíztam az első 2 helyben a maximális pontjaim miatt..Másrészt egy bnőm oda jelentkezett..Gondoltam hátha nem jön be az első 2 hely...Akkor esetleg oda megyünk együtt.Neki viszont kevés pontja lett.:s Amúgy nekme Gödöllő messzebb is van mint Pest...Bár ezt eddig is tudtam..

Amúgy eddig nem voltam ennyire "Pestmániás", de most csalódott vagyok..Mert erre készültem lelkiekben:(

Most akkot mi lenne a legjobb?Keressek csak úgy munkát Pesten?Várjam meg a következő felvételit..

Mondom,én szívesen tanulnék most akár egy OKJ-t is,de nekem így már nincs ingyenes lehetőségem..

Amúgy BA-val 4 elhasznált állami félévem van...

2010. júl. 23. 12:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocs a sok rizsáért..
2010. júl. 23. 12:35
 2/14 A kérdező kommentje:
*akkor
2010. júl. 23. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pest és Gödöllő nem nagy táv, még akkor is megoldható, ha Gödöllőre nappalira vettek fel, ha meg levelezőre, akkor mindegy. Szóval keress állást és albérletet Pesten, és járj ki Gödöllőre.
2010. júl. 23. 12:42
 4/14 A kérdező kommentje:

kb.3/4 óra tudtommal Pest-Gödöllő..

Amúgy nappalis lennék...Nem tudom,mi lenne a jó.

2010. júl. 23. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért nincs ingyenes OKJ lehetőséged? Már elhasználtál egyet?

Kereshetsz máshol is OKJ-s képzést, van bőven választék Pesten.

2010. júl. 23. 12:51
 6/14 A kérdező kommentje:
nem használtem még el.De mivel van diplomám,ezért nem vagyok jogosult ingyenes OKJ-ra..Tudtommal:(
2010. júl. 23. 12:59
 7/14 A kérdező kommentje:
*használtam
2010. júl. 23. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Vagy én tudom rosszul? Egy szakmát mindenkinek támogat az állam.

De lehet élekor miatt csak estire mehetnél.

Szerintem kérdezz rá egy ilyen okj-s suliban.

2010. júl. 23. 13:01
 9/14 A kérdező kommentje:

novemberben leszek 22..

esti is jó lenne:D

2010. júl. 23. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Stadionoktól busszal fél óra Gödöllő. Én távolabbról jártam be évekig minden nap Pestre.
2010. júl. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!