Utólag lehetséges a Neptun rendszerben a státusz átváltása passzívról aktívra? (határidő után)
Ma volt az egyetemen a Neptun rendszerben történő beiratkozásnak a határideje, én délután meg is próbáltam átváltani a státuszomat passzívról aktívra, de nem engedte a rendszer, nem hozta fel azt az opciót.
A csoporttársim szerint azért, mert ma 13:00-ig lehetett csak elvégezni ezt műveletet. Nem akarok passzív féléves lenni. Tud valaki segíteni hogy ilyenkor mi van? Már írtam a Tanulmányi Osztálynak de még nem kaptam választ.
Járt már valaki hasonló cipőben? Mi a teendő ilyenkor?
Nálunk Neptunban lehet kérelmezni utólagos bejelentkezést, csak van egy párezer forintos költsége. Aztán ugyanígy utólagos tárgy felvétel.
Először is olvasd át a tanulmányi és vizsgaszabályzatot, meg nézd át a Neptunban a kérvényeket.
Ha nem találsz semmit, akkor meg hívd fel a tanulmányi osztályt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!