Ott "kellene" hagynom az egyetemet, de nincsen jobb alternatívám?
Én ugyanilyen vagyok/ voltam.
Az erdmény az lett, hogy kis híján mentális beteg hajléktalan lettem. Pedig nincs semmi "olyanom", hanem egyszerűen felőrlődtem mentálisan.
Én azt tudom tanácsolni, hogy egy diploma érték. Ha másra nem, akkor irodai munka. Előbb felvesznek egy diplomást, meg jó, hogy valamibe beleállsz, eljársz valahova, társaságban vagy, új impulzusok érnek.
És figyelmeztetlek, hogy amiben vagy, annak nagyon csúnya vége lehet a jövődre, de a jelenedre nézve is.
Szedd össze magad!
1-es Hát de hogyan szedjem össze magam? Nekem semmilyen lelki, mentális stb. bajom nincsen, még csak a közérzetem vagy hangulatom sem rossz, teljesen jól vagyok. Szimplán annyi, hogy nem tudom, hogy mit kellene kezdenem az életemmel. Vagy hát ez akár önmagában is elég. Más kitalálja, hogy pl. ő állatorvos/épületgépész/fodrász/óvónő/tanár/asztalos stb. akar lenni, míg bennem semmilyen ilyen jellegű késztetés nincsen. Már elég sok dolgot kipróbáltam, de még mindig nem tudom.
2-es Én ezzel nem értek egyet. Ennyiből most ki is futhatnék a vonat elé, nem? Kvázi azért dolgozzak, hogy dolgozni tudjak? Szerintem ezért nem érdemes élni. Nyilván nem kell mindenkinek nagy hivatásokban gondolkodni vagy, hogy életeket akarok menteni vagy megváltom a világot, de szerintem azért az egy alap dolog, hogy az ember tanul és elsajátít valamit, amit magáénak érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!