Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudnák utána érdeklődni,...

Hol tudnák utána érdeklődni, hogy az egyetemi szakara ahova felvettek mik a követelmények?

Figyelt kérdés
Mert a felvin, semmi információ nincs, erről. Az intézménynél kell utánanéznem vagy kiküldenek levelet vagy hogy megy ez??( ELTE-TTK-Biosz)
2010. júl. 22. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan mire vagy kíváncsi? Hogy mikor lesz a beiratkozás, ilyesmi, vagy arra, milyen tárgyakat kell felvenned, stb.?
2010. júl. 22. 22:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából inkább a tárgyfelvételre, mert ha ezt tudom akkor nyáron rá tudok készülni...
2010. júl. 22. 22:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Mert hallomásból tudom hogy vannak alapok és vannak elágazásai, és azt jól kell megválasztani, erről honnan érdeklődhetek?
2010. júl. 22. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

ez majd menet közben kiderül. az első féléves órarendet általában készen adják, a köv félévtől viszont te veszed fel a tárgyakat. meg van adva, hogy a 2 félévre melyek az ajánlottak. ezen felül felvehetsz szabadon választhatókat, olyanokat, amik pluszban érdekelnek, más karokról.

szakirányt választani a 2. évben kell, addig nincs semmi elágazás.

2010. júl. 22. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Nem kell készülnöd, bőven ráérsz a szorgalmi időszakban :) Egyébként nem is tudnál, hiszen kellenek az egyetemi jegyzetek és sok egyéb más.
2010. júl. 22. 22:36
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Én ELTE-BTK-ra járok, de a lényeg minden karon ugyanaz:

elvileg már a jövő hét folyamán kapni fogsz egy vastag borítékot, ami egyéb sok hasznos információ mellett az EHA-kódodat is tartalmazni fogja, ezzel tudsz majd belépni az ETR-be (etr.elte.hu), ahol minden tanulmányi ügyedet intézed majd, így a tárgyfelvételt, s később a vizsgákra való jelentkezést is.

Az előzetes tárgyfelvétel már tart, de nyugi, nem maradsz le semmiről, ráérsz a gólyatábor/beiratkozás után is nekiállni, párszor tartanak majd róla kiselőadást, és a regisztrációs hét végéig van időd minderre - ez kb. szept. 1-2. hete, nem tudom most pontosan.

A lényeg: ha belépsz az ETR-be, a kurzusfelvétel menüpontnál tudod összerakni az órarendedet. A TTK honlapján találsz tantervet, ami leírja, hogy kb. melyik tárgyat melyik félévben kell majd felvenni. Nem lehet elrontani.

De nyugi, semmiről sem maradsz le akkor sem, ha megvárod a sulikezdés utáni tájékoztatókat! :)

2010. júl. 22. 22:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Jujj nagyon köszönöm a válaszokat akkor addig pihizek, és élvezem a nyár végét.
2010. júl. 22. 22:38
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is pihizz, meglátod lesz mit tanulni az egyetemen, bent maradni ezerszer nehezebb, szóval pihend ki magad :)
2010. júl. 22. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

22:38-as vagyok, ezt találtam neked:

[link]

Itt találsz félévekre lebontott tantervi hálót, illetve részletes tárgyleírásokat kötelező irodalommal.

:)

2010. júl. 22. 22:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Jézus nagyon köszönöööööööööömmmmmmmmmm... Megy a jó pont kár hogy többet nem lehet.
2010. júl. 22. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!