Hol tudnák utána érdeklődni, hogy az egyetemi szakara ahova felvettek mik a követelmények?
ez majd menet közben kiderül. az első féléves órarendet általában készen adják, a köv félévtől viszont te veszed fel a tárgyakat. meg van adva, hogy a 2 félévre melyek az ajánlottak. ezen felül felvehetsz szabadon választhatókat, olyanokat, amik pluszban érdekelnek, más karokról.
szakirányt választani a 2. évben kell, addig nincs semmi elágazás.
Szia! Én ELTE-BTK-ra járok, de a lényeg minden karon ugyanaz:
elvileg már a jövő hét folyamán kapni fogsz egy vastag borítékot, ami egyéb sok hasznos információ mellett az EHA-kódodat is tartalmazni fogja, ezzel tudsz majd belépni az ETR-be (etr.elte.hu), ahol minden tanulmányi ügyedet intézed majd, így a tárgyfelvételt, s később a vizsgákra való jelentkezést is.
Az előzetes tárgyfelvétel már tart, de nyugi, nem maradsz le semmiről, ráérsz a gólyatábor/beiratkozás után is nekiállni, párszor tartanak majd róla kiselőadást, és a regisztrációs hét végéig van időd minderre - ez kb. szept. 1-2. hete, nem tudom most pontosan.
A lényeg: ha belépsz az ETR-be, a kurzusfelvétel menüpontnál tudod összerakni az órarendedet. A TTK honlapján találsz tantervet, ami leírja, hogy kb. melyik tárgyat melyik félévben kell majd felvenni. Nem lehet elrontani.
De nyugi, semmiről sem maradsz le akkor sem, ha megvárod a sulikezdés utáni tájékoztatókat! :)
22:38-as vagyok, ezt találtam neked:
Itt találsz félévekre lebontott tantervi hálót, illetve részletes tárgyleírásokat kötelező irodalommal.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!