Ha a középiskolai évek alatt egy évig kaptam a gyermekvédelmi támogatást jogosult vagyok a 25 többletpontra?
Jogosult vagy a többletpontra. Nekem 2 hétig járt, és megkaptam a többletpontot. :):)
Idézek egy e-mailből, amiben én is erről érdeklődtem:
"Tehát, ha a fiatalember a beiratkozás időpontjáig nem tölti be 25. életévét és BÁRMIKOR a középiskolai tanulmányai folyamán járt Neki rendszeres gyermekvédelmi támogatás vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény (akár 1 napig is), akkor jár Neki a 25 többletpont."
Várjál, még egyszer bemásolom:
"Tehát, ha a fiatalember a beiratkozás időpontjáig nem tölti be 25. életévét és BÁRMIKOR a középiskolai tanulmányai folyamán járt Neki rendszeres gyermekvédelmi támogatás vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény (akár 1 napig is), akkor jár Neki a 25 többletpont."
Tehát ha te 9.-ben kaptad 1 napig, és jövőre fogsz érettségizni, felvételizni, akkor az TÖKÉLETESEN megfelel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!