Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jár nekem még a gyermekvédelmi...

Jár nekem még a gyermekvédelmi támogatás?

Figyelt kérdés

Júniustól nagyszüleimnél fogok lakni. Lakcím változást a héten fogom bejelenteni. A kérdésem az lenne, hogy ha minden igaz ezért kapok gyermekvédelmi támogatást, és akkor ezzel együtt megkapom a 25 többletpontot is? Akkor is ha júniustól változik meg a lakcímem?

Most érettségizem.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 4. 13:50
 1/4 anonim válasza:
A gyermekvédelmi támogatás a jövedelemtől függ... De ha már betöltötted a 18at, akkor kérheted saját jogon! De nem tudom ott mit néznek.
2010. jún. 4. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
de ha nagyszüleimnél fogok lakni, akkor az egy főre jutó jövedelem körülbelül 37 ezer forint lesz, vagyis megkapom a gyermekvédelmi támogatást. ezzel együtt akkor 25 pontot felvételinél, a kérdésem csak annyi hogy ha ezt most inzétem el, akkor még megkapom ezen támogatást?
2010. jún. 4. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
*intézem
2010. jún. 4. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Minél előbb kezdd el intézni! Meg van adva egy határidő, amíg az összes iratot fel lehet tölteni. Ha addig feltöltöd (azt hiszem július 7, de nézz utána) akkor jár a pont. De kalkuláld bele, hogy idő (2-3 hét) mire az önkormányzat eldönti, hogy jár-e, postázza a papírt, stb...
2010. jún. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!