Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek hogy ment a mai informat...

Kinek hogy ment a mai informatika I. OKTV?

Figyelt kérdés

Én nem érzem olyan rossznak, bár az excellel elszenvedtem egy kicsit. Amikor vége volt, a tanár megkérdezte a teremben lévőket, valaki ismerte-e az előrejelzés függvényt, de mindenki csak hallgatott xD

Ja, és csak szerintem volt az adatbázisnál szivatós az adatok behozása? Nem így szokták leírni a feladat leírásában az adatok tulajdonságait, el kellett gondolkoznom, hogy most mi is van, de sikerült kitalálnom.

2020. febr. 1. 17:43
 1/1 anonim válasza:
100%
Szerintem nem volt vészes. Az előrejelzés nekem sem volt meg, gondolkodtam a lin.ill függvényen, mert a kulcsszavakra azt dobta ki a kereső, de nem jött ki a jó eredmény, úgyhogy hagytam, azért a feltételes formázást megcsináltam. Az adatbázison én is meglepődtem, az előző években eleve beolvasott fájlokat láttam, de szerintem nem volt vele probléma.
2020. febr. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!