Kinek hogy ment az informatika (1. kategória) OKTV?
Figyelt kérdés
Milyennek érzitek? Nehéz volt? Mennyit készültetek rá? Volt aki bebírta fejezni úgy hogy nem elkapkodta hanem tényleg meg is csinált mindent rendesen? Én úgy érzem hogy ameddig eljutottam az kb mind 80%os de a weblaphoz és a Mangalica szövegszerkesztéshez hozzá se nyúltam. Így van szerintetek esélyem tovább jutni? (excelben a feltételes formázás és egy rész feladat nem ment csak)2019. nov. 21. 15:26
1/4 doge01 válasza:
nem készültem rá de szerintem a feladatok nem voltak nehezek, viszont 3 óra alatt csak az első 3 feladatra és az excelre volt időm. hány pontod lett?
2/4 anonim válasza:
Végzős vagyok és infó faktos, de nem készültem rá különösebben. A szövegszerk és a weblap ment, de az excelben csak a formázásra maradt időm meg 1-2 könnyebb számításra. És elvileg nekem kb 300 pontom lett, ami azért meglepett. Nektek?
3/4 anonim válasza:
Én megcsináltam mindegyik feladatot (persze, volt részfeladat, amit kihagytam pl. diagramkészítés, ami eleve egy sok pontos rész). Tanári javítással 311 pontom lett, majd kiderül, ez mire elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!