Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gdf foszk mérnökinformatikus...

Gdf foszk mérnökinformatikus képzés tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok erről a képzésről?

Főállás mellett elvégezhető,akár távoktatásban?

Mennyire van mstak, programozás?

Hálózatok érdekelnek. Jobban járnék CCNA képzéssel?

Köszönöm a válaszokat

2020. jan. 31. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt annyira utálom, amikor valaki nem képes egy kommentbe foglalni a mondandóját. No nem mintha bármi mást vártam volna el tőled :D

Soroltál példákat, nagyon ügyes vagy! Én azt kérdeztem, hogy melyik egyetemnek a tanegységeiből olvastad ki?

Miért ne írhatnék? Olvastad te 4.(te) válaszodat?

Elismerem, tényleg úgy írtam, mintha védeném a gdf-et, valójában csak az olyan kotonszökevényeket gyűlölöm, mint te és társaid.

Nagyon régóta vagyok tag, azóta és a normális kérdéseim alá hasonló(4. válasz) válaszuk érkeznek, indokolatlanul, semmi előjel nélkül. Ezért írok így és lépek fel ellenetek.

Nekem ahhoz a fősulihoz semmi közöm, én magyar-matek tanárin vagyok és igen, szerintem sem piacképes a FOSZK.

Illetve pont ezért írtam, hogy érdemesebb lenne a BSc-t megpróbálnia.

Na meg a FOSZK-kal lehet ügyes is valaki: ha pl. pénzügy és számvitelre akar menni, de nincs 400, csak 350 pontja: jelentkezhet államis FOSZK-ra, majd psz alapszakra önköltségesen: megspórol több, mint 1 milliót.

Amúgy pont az informatikában teljesen mindegy, hogy milyen paírod van: a több körös állásinterjún elkaszálnak, ha amúgy nem tudsz semmit és csak a papíroddal villogsz.

Oké, én hivatalos(BGE) dokumentumot láttam sógoromtól, hogy jogszabály szerint el fogadják a 90 kreditét, ez 100%.

Ettől függetlenül egy büdös senki vagy, ez nem változtat semmin, hogy éppen pár dolgot ki tudtál másolni más weboldalakról, szóval nyugodtan ásd el magad valahova jó mélyre, mert empátia nem szorult beléd. Itt éled ki a beteges kisebbségi komplexumodat, ezt valahol máshol, esetleg másik topikban éld ki.

Innentől nem érdekelsz, írhatsz amit akarsz, nem fogom látni: a kérdést kiszedem a megválaszoltakból, szóval ja, itt nyugodtan nyomorghatsz még egy kicsit, ennyi belefér a panelproli életedbe.

2020. febr. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!