Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gdf foszk mérnökinformatikus...

Gdf foszk mérnökinformatikus képzés tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok erről a képzésről?

Főállás mellett elvégezhető,akár távoktatásban?

Mennyire van mstak, programozás?

Hálózatok érdekelnek. Jobban járnék CCNA képzéssel?

Köszönöm a válaszokat

2020. jan. 31. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Olyan h mérnökinfo foszk nincs.

Rendszergazda van. Semmit se ér. Gdfen főleg. Távoztatásba meg amúgy sr

2020. jan. 31. 21:55
 2/11 A kérdező kommentje:
2020. jan. 31. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, amikor emberek úgy válszolnak kérdésekre, hogy fogalmik sincs az adott dolgokról! Ja várj, ezt én pont utálom..

Kérdező, főállás mellett távoktatásban tökéletesen elvégezthető, de szerintem felesleges pénzkidobás.

Inkább menj BSc-re, az sokkal kézenfekvőbb tudást ad, illetve egy értékes oklevelet is.

Vagy ha annyira nem szereted a fizikát és a műszaki dolgokat, akkor érdemesebb lehet a gazdaságinformatikus szakon elgondolkozni.

2020. jan. 31. 23:08
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

"MÉRNÖK"informatikus ->

FOSZK = OKJ PAPÍR.

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy Szakközépbe vagyok mérnöki képzésen..

Ne nevettes.

Attól, hogy azt írják ki "reklám" miatt, hogy mérnökinformatikus, az nem mérnökinformatikus, hanem RENDSZERGAZDA.

Miről beszélsz második???? Müszaki tudás FOSZK-on?!! XDD

GDF-en? TÁVOKTATÁSBA? XD

Tudod mennyi tudász fogsz tanulni? Programozásból is?

System.out.println("HELLO WORLD"); ennyit....

2020. jan. 31. 23:40
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
90 kreditet elismernek, inkább max 20-25 öt... ;).
2020. febr. 1. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem köteles elfogadni. Ha a tematika 75% ban egyezik akkor köteles. Nos a foszk rendszergazda és a mérnökinfo alapképzés között teljesen más az órai tematika. Persze van olyan ami hasonló.
2020. febr. 1. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Okés, ha te mondod.

Csak mégsem úgy működik, ahogy mondod.

Például: legyen akkor ugyanúgy mérnökinfo képzés.

Villamosságtan. Foszk es alapvetés is egybe van. Viszont! A foszkosoknak nem vizsgás, csak gyakjegyes. Ha utana ezt el akarok fogadtatni akkor elutasítják.

Vagy mondjuk architektúrák. Vizsgás, kőkekemny szóbeli, államvizsga tárgy. Foszknak gyakjegy, esetleg laboruk sincs. Hiaba az a tematika, nem fogják elfogadni.

Sőt. Olyan is van, hogy hiaba egyezik meg 75%ban, és masik intézményből jöttél. Elutasítják. Nem tudsz mit csinálni ellene ;).

Szidhatsz engem, ahogy akarsz. Alapképzésben villamosmérnökin végeztem, mesterképzésbe prog, ebben is dolgozok, de mellette psz alapképzésre járok levelezőn ;).

2020. febr. 1. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Aha, és ezt melyik egyetem tanegységlistáiból ollóztad ki?

Pl. a kérdező által említett Gábor Dénesen úgy oldották meg, hogy a villamosságtan eleve nincs benne, tehát majd az alapszakon pótolja, amíg a a 90 másik kreditnyi tárgyat elfogadják neki.

"Sőt. Olyan is van, hogy hiaba egyezik meg 75%ban, és masik intézményből jöttél. Elutasítják."

Pont ezt írtam, te 2 bites, hogy ha másik intézménybe mész, teljesen nyilvánvaló: nem fogadják el valószínűleg(BGE/Corvinus példa).

Ha viszont azonos intézményben végzed el, 101%, hiszen ugyanaz a tárgy!

Villamosmérnöki BSc, proginfó MSc és PSZ BSc?

Mármint ezekről álmodozol a kis panelkockádban vagy mire gondolsz?

2020. febr. 1. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem biztos, hogy ugyanabban az intézményben is elfogadják. Mondtam rá példát "villanytan", de ez akár "háló" is lehet...ez csak példa. :).

De gratulálok neked,hogy csak ilywn szitkozódóan tudsz írni.

Szerintem Te, még felsőoktatási intézmény közelébe se mentél, ha ilyen stilisztikával fogalmazol.

2020. febr. 2. 03:32
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Biztos azért vagy ennyire feszült, mert GDF-en végeztél informatikából és sajnos nem tudsz elhelyezkedni csak kereskedelmi egységekben, kiszolgálóként. Sajnállak, hogy itt kell kiélned a vágyaid. De bocsáss meg, ha tévedek, hiszen én csak egy machine-code vagyok szerinted. De tudod vagy egy true és egy false értékem, ami alapértélmezetként true. ;)

A kérdező inkább menjen bármilyen más felsőoktatási intézmény levelező szakára (alapképzés) ahol megfelelő tudású képzést kap, amit hasznosítani is tud.

Felesleges éveket eltölteni foszkon, ha utána úgyis alapképzesre menni, de ha nem akarsz, akkor meg alapból felesleges, mert nem igazan tudsz mit kezdeni vele. Persze lehetsz rendszergazda egy iskolába (ha tálalsz munkást), de sokszor ezeket is alapképzési oklevéllel töltik be.

Egy kicsit vissza térnék még a kredit elismeréshez:

Hogyan működik? Leadod a kérvényt. Ez elég? Nem!

- Kell az oktató aláírása is. Ha nem írja alá elvan utasítva. Ha aláírja, azt elszokták fogadni. Nos az oktató megnézi a tematikát, főleg ha másik intézményből jöttél. Ugyebár, ha egyezik 75%-al, akkor köteles elfogadni. Nos ez nem minden oktatónál van így. Valaki azt mondja: Már pedig nem fogadom el. És nem írja alá.

- De hát ugyanitt tanultam. Miért nem? Pont azért, mert alapképzésen többet várnak el.

- De még olyan is van: Más intézményből jössz. Alapképzésről: ugyanaz a tematika. Nem fogadja el. Hát van ilyen. És sokszor előfordult már szaktársakkal is. Sőt! Velem is.

- Mit tehetsz? Fellebbezhetsz. Mi történik? Behív a Fellebbviteli bizottság és elmondhatod a gondolataid. Aztán majd döntenek. Ha szerencséd van elfogadják, ha nem akkor nem. És ezután mit tehetsz? Semmit. Oh de! Mehetsz bíróságra, ha akarsz. De minek? Az Intézmény ellen? Mire véget ér az egész már vegeztél. Nem ér annyit.

Szóval igen: Van olyan, hogy nem számítanak be valamit.

És amúgy nem azt határozzák meg, hogy 90 kreditet fogadnak el..hanem: a kreditek 2/3 lehet csak elfogadni es 1/3-át teljesítened kell. Persze innen számolhatsz kreditet is már.

És igen jól soroltad fel, hogy min végeztem, illetve min vagyok. És igazad van. Panelba lakok, és igen albérletbe és igen lakótársam is van...és igen gyűjtöm a pénzt saját lakásra, hitel nélkül;)...ja ez nem volt kérdés ok.

Nyomnék egy trim()-et a kezeidre, hogy többet ne tudj válaszolni, de annyit nem érsz. ;)

2020. febr. 2. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!