Felvettek?

Előző vagyok.
Egyébként kicsit szomorkodom, mert 2. helyen a Semmelweis Egyetemet jelöltem be, és oda is felvettek volna, apukám még anno oda járt... Bár, ha belegondolok ez legalább helyben lesz.
Hiszek abban, hogy így kellett történnie. :-)
Valaki kérdezett az érettségivel kapcsolatban. Én 5 éves gimnáziumba jártam, elég keményen kellett tanulni, de már a kezdetektől tudtam, hogy orvosnak fogok tanulni, így főleg a bioszra, kémiára gyúrtam. Az órákon mindig oda kellett figyelni (levegőt sem vehettél :-)), így szinte minden megmaradt az írásbelire... Persze ehhez nem árt az ismétlés, én az írásbelire kb. egy hetet szántam, ami nem sok, főleg, hogy emelt szinten is...
A szóbelire rengeteg idő van, még az is fel tud készülni rá, aki nem tanult semmit a 4 (én esetemben 5) év alatt. Naponta 10 tételt tanultam/néztem át, pár óra alatt megvolt, aztán a végén még maradt is napom, ott már tényleg csak olvsgattam, de szóbeli előtti napon nem vettem elő semmit, akkor már felesleges...
Nem kell izgulni az érettségi miatt, legegyszerűbb vizsga ami létezik. :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!