Felvettek?

én 2 év múlva érettségizek, de SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDENKINEK, AKIT FELVETTEK!!! :) elismerésem nektek!
sokat készültetek? nehéz volt az érettségi? :)
Köszönjük :)
Hát írásbelire szerintem nem lehet sokat készülni. Vagy figyeltél órán és megértetted, vagy nem :) Csak átolvastam 9-től 12-ig a füzeteimet :) Utolsó írásbelim május 17-én volt. Kb. 20-tól egészen július 22-ig tanultam napi 10 órát kb :D Mindenhol ott volt velem a tételesmappám. Anyu már úgy szólt rám, hogy menjek már le sétálni vagy valami, hogy kikapcsolódjak egy kicsit, de nem tudtam, mert nagyon féltem és izgultam. 120 tételt tanultam meg 1 hónap alatt. Örülök, hogy ennyit készültem rá, hisz nagyon jól sikerült :)

Nem vettek fel, mert tróger voltam és nem lett jó az érettségim:D
De ősszel újraérettségizek, és ezúttal tanulni fogok, aztán jövőre 100% hogy felvesznek.

tavaly PE - vegyészmérnök, de nem tetszett és újrafelvételiztem, idén NYME - matek bsc.
:-]

IGEN!!! :-)
PTE-ÁOK (orvos)
Ezt jelöltem meg legelsőnek, minden álmom, hogy orvos legyek. :-) Ja, és hab a tortán, hogy apukám orvos. :-D Szóval lesz segítségem bőven. :-)
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült, akinek pedig nem, ne keseredjen el, ne adja fel, próbálkozzon még!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!