Honnan tudhatom, hogy alkalmas vagyok mentőtisztnek?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy mentőtisztire jelentkezem, de nem tudom merjek-e.
Lány vagyok 162 cm, alig 50kg, nagyon érdekel mindenféle egészséggel kapcsolatos dolog, a biosz a kémia és tényleg minden. De félek, hogy leblokkolok pl egy mentésnél vagy meghal valaki miattam, vagy hogy túl béna vagyok és nem vagyok alkalmas.
Milyen tulajdonságokkal/adottságokkal kell rendelkeznie egy mentőtisztnek? A sűrgősségi osztályokon miket csinálhatnak? Nagyon szeretném, de nem tudom merjek-e belevágni.
2020. jan. 26. 13:03
11/13 A kérdező kommentje:
Hát, gyógyszerészetin is kidobnak párszor azért a vizsgákon. Nem a tanulás része aggaszt inkább a munkavégzés/gyakorlati része. Orvosira nincs elég pontom 408 pontom van csak.
2020. febr. 13. 18:36
12/13 anonim válasza:
Nem tudom honnan jött ez a tévesen berögzült sztereotípia, hogy a nőket bármilyen hátrány éri teszem azt a mentőtiszt képzésben, vagy a munkában. Soha egyetlen egyszer sem találkoztam még ezzel a jelenséggel! A gyakorlatokon is inkább szerették a lányokat, ahogy én megfigyeltem. Miért kell ilyeneket írni, már sokadjára olvasom ezt a hülyeséget! Egyébként tudni fogod hidd el, csak az a font
13/13 anonim válasza:
- rohadt billentyűzet!
Tudni fogod, csak soha ne hagyd hogy mások véleménye alapján alakíts ki magadban akár téves gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!