Mennyi a fizetése egy főállású fejlesztő pedagógusnak?
Azt hiszem, félreérthetően fogalmaztam. Jelenleg óvónő vagyok, szerencsére már nem kezdő, 5 éves tapasztalatom van (pedI). Júniusban lesz meg a fejlesztő pedagagósi szakvizsgám is, és ősztől szeretném csinálni.
Azért gondolkodom, mert úgy hallottam, hogy kevesebb a bérpótlék egy fejlesztő pedagógusnak, mint egy óvónőnek. És akkor megérné a 20-12-ben (óvónő-fejlesztő). Ha tényleg kevesebb a fizu, akkor semmiképp nem megyek át állami szférában teljes állásban fejleszteni, igazatok van, abból nem lehet megélni
GYEDen vagyok és 6 hét múlva szülök egy másikat, nem dolgozom épp. Nézd meg a Púétv-t, hátha van benne valami. Ha nincs, akkor a facen van egy pedagógus jogi fórum nevű csoport, ott tudnak segíteni.
Engem nem érint per pillanat, és ha már igen, akkor is elgondolkodom, hogy talán jövedelmezőbb lenne magán órákat vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!