Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Skacok! Ti be tudtok lépni a...

Skacok! Ti be tudtok lépni a felvi.hu-n a fórumba?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok feszült, se irigy. Csak egyszerűen unalmas már, hogy ennyi troll van itt a gyakorikérdéseken, akik ennyire unatkoznak. :)

Nem is kérem, hogy bizonyítsd... :)

2010. júl. 22. 12:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Össze-vissza beszél...

Látszik, hogy nem ad túl hasznos válaszokat.

Szerintem még az egyetemek se tudják a ponthatárokat

2010. júl. 22. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Az egyetemek már tudják, sőt valószínű már meg is vannak a ponthatárok.
2010. júl. 22. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
24%

Őszintén szólva nem értem, hogy mi a kérdező problémája: Feltette azt a kérdést, hogy be tudunk-e lépni a felvi.hu fórumába és én azt a választ adtam, hogy igen, be tudok. Ez egy teljesen elfogadható és hasznos válasz.

Lehet, hogy a a kérdező baja, hogy elszégyellte magát, mert a teljesen elavult "skacok" megszólítást használta.

2010. júl. 22. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Július 22-én, azaz a ponthatárok megállapításának napján néhány szolgáltatásunkat leállítunk annak érdekében, hogy a honlapunk jól bírja a látogatói rohamot. A mai napon tehát nem érhető el a Felvi fórum, illetve az e-felvételi sem (a felvételizők a felvételi összpontszámaikat az Én felvimben továbbra is megtalálják). Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk, holnap minden működik tovább. - ez a válaszom.Szerintem zárjuk le a témát.
2010. júl. 22. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én most sem tudok belépni.
2010. júl. 26. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én már be.
2010. júl. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!