Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Skacok! Ti be tudtok lépni a...

Skacok! Ti be tudtok lépni a felvi.hu-n a fórumba?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 10:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem
2010. júl. 22. 10:11
 2/17 anonim válasza:
Nem:S de miért????:(
2010. júl. 22. 10:30
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert dolgoznak az oldallal. Ki is írták, hogy ma nem lehet használni a fórumot. Sok sikert mindenkinek estére! :)
2010. júl. 22. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez tetszik a ponthatárok az esti órában lesznek elérhetőek. :D Már nem is nyolckor. xD
2010. júl. 22. 10:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Jah, kb. két órája még este 8 volt kiírva!

Sok sikert!

2010. júl. 22. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Én be tudok lépni, de csak egy speciális jelszóval. Amúgy a fórumok azért nem elérhetőek, mert oda már feltették a ponthatárokat és nem szeretnék, ha bárki látná.
2010. júl. 22. 12:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Hogy rakták már oda fel? Csak 8 után hirdetik ki! Az biztos, hogy nem hivatalos!
2010. júl. 22. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Valóban csak 8 után hirdetik ki, de a pontok már hamarabb megvannak, hiszen bonyolult algoritmusokkal számolják ki, amiknek a futtatása nem két perc.

Ahogy mondtam: egy bizonyos jelszóval már lehet tudni a ponthatárokat, én pl. már tudom. Ha te nem kaptál jelszót, akkor peched van.

2010. júl. 22. 12:34
 9/17 anonim ***** válasza:

Olvastam nem egy hozzáoszlásodat itt az oldalon, állandóan hülyeségeket beszélsz.

Elég nagy marhaség ez, hogy pont a fórumra töltötték fel. :)

Ha feltöltötték már az oldalra a ponthatárokat, akkor sem csinálják meg úgy, hogy el lehessen érni. Szóval nem értem mire jó idegesíteni másokat.

2010. júl. 22. 12:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Megértem a feszültségedet és az irigységedet is.:) Rossz érzés lehet este nyolcig várni.
2010. júl. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!