Emelt szintű érettségi jelentkezés?
És e-papirral hogy történik? Olvastam, hogy olyat is lehet, de az útmutatót sehol nem találom. Muszáj ezért bemenni a megyeszékhelyi kormányhivatalba és személyesen beadni?
A 40 ezer forintot egyébként utalom az Oktatási Hivatalnak elöbb és a bizonylatot csatolom, vagy hogy kell? Nem teljesen egyértelmű a sorrend, bár átrágom még a témát.
Látható, hogy abban az intézményben lehet jelentkezni, ahol majd vizsgázni fogsz.
Én pár évvvel ezelőtt tettem egy tárgyból emelt szintű érettségit. Előtte felhívtam telefonon a számomra könnyen elérhető gimnáziumokat, náluk van-e ebből a tárgyból emelt szintű érettségi, és fogadnak-e.
Fontos szempont volt az elérhetőség, mert az érettségikre reggel 8-kor már ott kell lenni.
Az akkor fizetendő összegről is az iskola tanárijában kaptam csekket, ha jól emlékszem; vissza is kellett vinnem a befizetést igazoló szelvényt.
A jelentkezési lap egyébként normálisan mikor lesz elérhető? Az Oktatási Hivatal oldalán már ki van írva, hogy elérhető, de ha rámegyek azt írja, hogy a kért oldal nem található stb.
Nem vágom ezt a sok anomáliát a rendszerben, de jó lenne, ha végre normálisan elérhető lenne minden.
Itt van minden leírva, és pár napon belül lesz jelentkezési lap. Febr. 17. a határidő, még nincs ok izgulni.
Sziasztok
Tudnátok egy linket küldeni a jelentkezési laphoz? Én nem találtam meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!