Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi jelentkezés segítség?

Felvi jelentkezés segítség?

Figyelt kérdés
Fura, hogy se Oktatási azonosító (az enyém) se érettségi eredményt nem kell feltölteni. Tényleg tudja szűrni az adataim OM azonosítóm meg bizonyítványszám nélkül is? 2016-ban, amikor először jelentkeztem egy szakra, akkor még mindent kért. Akkor még az oktatási azonosítómat is meg kellett adni, most meg azt sem kérte. Értem, hogy az érettségimre tudnak szűrni, de mi alapján? Elegendőek a személyes adataim ezek szerint? Azt olvastam, hogy 2006. január 1. utáni érettségit nem kell feltölteni, de azt gondoltam, hogy a számát attól függetlenül be kell írni.

2020. jan. 17. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha minden adatot, ami kell a jelentkezéshez kitöltesz, akkor egyértelműen be tudnak azonosítani. Nem kell parázni.
2020. jan. 17. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, ha megadod az adatokat amit kérnek, megtalálják az érettségi eredményeid.
2020. jan. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!