Mennyit kell tudni analízis 1-ből az analízis 2-höz?
Figyelt kérdés
Pannon egyetemen tanulok programtervező informatikát és az érdekelne, hogy most 1 éves kihagyás (2 félév) után mennyit kellene tudnom analízis 1-ből, hogy jól induljon a félévem analízis 2-vel kapcsolatban?2020. jan. 16. 23:04
4/8 anonim válasza:
Mindent kb.
Analízis kettőn többváltozós függvények határérték számolását, differenciálását, deriválását tanuljátok.
De az I-en megtanult integrálási deriválási, stb. módszereket nem fogják újra elmondani, és mindenhol elő fog jönni.
5/8 anonim válasza:
Minden kell az analízis 1-ből. Természetesen a bizonyítások, levezetések (ha voltak) azok nem, viszont maga az eszköztár az igen. Amit megtanultál differenciál/integrálszámításból, határértékekről, sorozatokról és bármi más egyébből azok mind kelleni fognak.
6/8 anonim válasza:
Par nap alatt fel lehet annyira eleveníteni ami elég analizis II-hoz? (nem BME)
7/8 anonim válasza:
Mi köze ennek ahhoz, hogy nem BME?...
Nyilván attól függ mit tudsz.
8/8 anonim válasza:
Csak mert mar egy masik egyetem kepzesen atmentem analizis 2-bol ugy hogy gyakorlatilag at se neztem az 1-t újra es hasonloan kihagytam egy evet. Most nem fogadták el itt az uj képzésen a kettot, ezert erdekelne hogy mashol is at lehet-e igy menni. Tényleg csak azt tanultam meg ra analizis 1-bol amit 2-bol gyakorlatokon a példák soran felhasznaltunk es az nem az egész analizis 1 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!