Mi legyen? Melyik éri meg jobban? 18/L
Továbbtanulás előtt állok, és nem tudom,hogy mi akarok lenni.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik éri meg; HA a gazdaság és menedzsment szakot VAGY ha a turizmus és vendéglátás szakot választom?
Ha a gazdaság és menedzsmentre mennék szerintem könnyen tudnék elhelyezkedni, szerezni jól (!) fizető, megfelelő állást. Lehet hogy irodában dolgozhatnék, és átlagos lenne a munkaidőm (pl: reggel 8-tól délután 4-ig). Utána élhetném az életemet, lenne szabadidőm (ami számomra fontos). Viszont ez a szak annyira nem érdekel, számomra unalmas (lehet a munkám is az lenne).De a jövőm érdekében végig tudnám "szenvedni" a szakot.
Ha a turizmus és vendéglátás szakot választanám, nehezebben tudnék elhelyezkedni, találni jól (!) fizető, megfelelő állást, ahol átlagos lenne a munkaidőm, és még lenne szabadidőm is. Viszont a munkám lehet, hogy érdekesebb lenne. A turizmus és vendéglátás szak jobban érdekel, több izgalmat találok benne, és ezért szerintem könnyebben is menne (tanulás téren).
Nem tudom melyik szak legyen, melyikkel járnék jobban
SOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!