Izgultok már a felvételi miatt?
Amikor én írtam vagy 5 éve akkor nem volt nagy cucc. 0 felkészüléssel írtam 70 pontot. A magyar az valami nagyon dedós, a matek viszont valamennyivel húzósabb, de az elején lévő feladatok kb. 4-5 -ödikes szint.
Ne parázd túl, nem a világ közepe, inkább az átlag a lényeg.
Habár attól is függ hogy hova mész tovább, mert azthiszem szakgimnáziumba nem is kell központi. Szakirányúlt gimikbe meg a külön felvételin múlik 90%ban. Tesiszakra jártam, és a felvételim akkor nagyon jóra sikeredett, az átlagom sem volt valami túl jó, kb.úgy 3,9 lehetett, mégis simán felvettek.
Ez csak egy középiskola, nem múlik rajta semmi, csak az érettségi a lényeg.
Itt fog kiderülni igazán hogy mire vagy képes és nem az általánosban ahol kb. Csak írni, olvasni meg számolni taníottak meg.
Szia! énis holnap fogom írni a felvételit, és mit ne mondjak, eléggé izgulok. :D Előttem lévő válaszóló szavaival egyet értek, ha készültél a felvételire, akkor nincs mitől aggódnod. :) Szerintem egész jó volt a tavalyi felvételi, amikor itthon csináltam nekem könnyen ment, én örülnék ha mi is ilyesmiféle felvételit kapnánk holnap :D Én hozok magammal kb 6-7 tollat (:D), egy 15cm-es vonalzót és 1 körzőt. Matekból kb 36-37 pontra számítok, matekból meg 37-38 pontra. (itthon többet szoktam írni, de az izgalom miatt gondolom bukok pár pontot. :/). Na hali.
UI: Sok Sikert Mindenkinek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!