Az egyetemi tanárok élvezik, hogy megalázhatnak?
Most vagyok első... ez az első vizsgaidőszkom. Imádom a szakomat, az szeretnék lenni, amit tanulok.
Készültem minden vizsgámra, mégis van olyan ami nem sikerült. Ez egy dolog... de úgy beszélnek a tanárok néhányunkkal, mintha a s*ggükből szedtek volna elő. Tegnap már sírva jöttem haza a vizsgáról... megér ennyit egy diploma...?
Ők jobban alszanak? Vagy mitől vàlnak ilyen felsőbbrendűbb emberré?
:(
Ezekután már erőm sincs a többi vizsgámra készülni...
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam.
Azóta sikerült kicsit lenyugodnom és átgondolnom.
Igen sajnos közel a 30-hoz is érzékenyen érint, ha megaláznak.
Sajnálom, ha másnak is volt ilyen tapasztalata... igyekszem ezeken túllépni, és nem feladni egy ilyen tanár miatt. 😊
Az egyetemeken nem bánnak kesztyűskézzel az elsős diákokkal. Se a
vizsgákkal sem pedig a tanár diák viszoban nem jópofiznak. Azért csinákják mind ezt, hogy kiszórják azokat a diákokat akik nem bírják a hajtást vagy azt ,hogy szivatják őket vagy pedig egyszerűen csak gyengék mentálisan, hogy ezt felfogják illetve feldolgozzák.
Ez mindíg is így működött. Arra játszanak, hogy csak a leg ütőképesebb és tehetségesebb diákok maradjanak bent. Van aki felveszi a kesztyűt és meg küzd mindenáron ezzel, mert úgy döntött, hogy neki itt a helye és meg csinálj a diplomáját bármi áron. És van akit eltántorítanak ezek a módszerek. Így vagy úgy ha szeretnél bent maradni akkor ezt fogadd el és fogd fel próbának amit ha kiálsz akkor átmentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!