Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi tanárok élvezik,...

Az egyetemi tanárok élvezik, hogy megalázhatnak?

Figyelt kérdés

Most vagyok első... ez az első vizsgaidőszkom. Imádom a szakomat, az szeretnék lenni, amit tanulok.

Készültem minden vizsgámra, mégis van olyan ami nem sikerült. Ez egy dolog... de úgy beszélnek a tanárok néhányunkkal, mintha a s*ggükből szedtek volna elő. Tegnap már sírva jöttem haza a vizsgáról... megér ennyit egy diploma...?

Ők jobban alszanak? Vagy mitől vàlnak ilyen felsőbbrendűbb emberré?

:(

Ezekután már erőm sincs a többi vizsgámra készülni...

2020. jan. 11. 11:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam.

Azóta sikerült kicsit lenyugodnom és átgondolnom.

Igen sajnos közel a 30-hoz is érzékenyen érint, ha megaláznak.

Sajnálom, ha másnak is volt ilyen tapasztalata... igyekszem ezeken túllépni, és nem feladni egy ilyen tanár miatt. 😊

2020. jan. 13. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen észre lehet ezt venni, ahol alá-fölérendeltség van és vissza lehet élni a pozícióval. Vagy kulturáltan reagálsz, jelzed , hogy ez így nincs rendben, vagy csak szimplán nem veszed fel, túlleszel rajta és ennyi. Én egyébként még nem találkoztam ilyennel nálunk az egyetemen, mindenki nagyon segítőkész és kedves, szóval egyeteme válogatja.
2020. jan. 13. 17:26
 13/13 anonim válasza:
0%

Az egyetemeken nem bánnak kesztyűskézzel az elsős diákokkal. Se a

vizsgákkal sem pedig a tanár diák viszoban nem jópofiznak. Azért csinákják mind ezt, hogy kiszórják azokat a diákokat akik nem bírják a hajtást vagy azt ,hogy szivatják őket vagy pedig egyszerűen csak gyengék mentálisan, hogy ezt felfogják illetve feldolgozzák.

Ez mindíg is így működött. Arra játszanak, hogy csak a leg ütőképesebb és tehetségesebb diákok maradjanak bent. Van aki felveszi a kesztyűt és meg küzd mindenáron ezzel, mert úgy döntött, hogy neki itt a helye és meg csinálj a diplomáját bármi áron. És van akit eltántorítanak ezek a módszerek. Így vagy úgy ha szeretnél bent maradni akkor ezt fogadd el és fogd fel próbának amit ha kiálsz akkor átmentél.

2020. febr. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!