Az egyetemi tanárok élvezik, hogy megalázhatnak?
Most vagyok első... ez az első vizsgaidőszkom. Imádom a szakomat, az szeretnék lenni, amit tanulok.
Készültem minden vizsgámra, mégis van olyan ami nem sikerült. Ez egy dolog... de úgy beszélnek a tanárok néhányunkkal, mintha a s*ggükből szedtek volna elő. Tegnap már sírva jöttem haza a vizsgáról... megér ennyit egy diploma...?
Ők jobban alszanak? Vagy mitől vàlnak ilyen felsőbbrendűbb emberré?
:(
Ezekután már erőm sincs a többi vizsgámra készülni...
Nem tartom magam segghülyének kedves első, direkt írtam bevezetésképp hogy szeretem a szakomat és tanulok, és eddig minden vizsgám 5-ös lett. (Hozzáteszem, nem 18 évesen járom az egyetemet, hanem közel a 30-hoz, hidd el, fontosnak érzem, hogy tanuljak)
A tegnapi nem sikerült úgy, hogy szintén készültem, és elég gorombán beszélt a tanár jópárunkkal... de köszönöm a hozzászólásod :)
30 éves vagy és nekiállsz sírni, csak mert találkoztál egy arrogáns idiótával???
Igen, előfordul, de azért nem ez a jellemző.
3. szakomat járom, kb. 3-szor volt ilyen.
Az ember ilyenkor mérlegel: van, hogy nem ér annyit az egész, és elereszted a füled mellett, de olyan is van, hogy fogod magad és kulturáltan, de visszaszólsz!
Nálunk is voltak ilyen tanárok. Azóta kilettek rúgva. Szólni kell felsőbb vezetőknek a problémámról, ha a felsőbb vezetőkkel van gond akkor meg oktatási biztosnak vagy feljelentést teszel a tanár ellen az ügyészénekm ha bizonyítani tudod, hogy a becsületedet sértette mások előtt.
Mindenre van megoldás.
Vagy csak szimplán lenyeled és valahogy megcsinálod a tárgyat.
Velem is ugyan ez volt... az egyik ilyen tanár volt a tanszékünk vezetője.
Inkább váltottam..Egyetemet és szakot is.
Undorítóan viselkedett némelyik ‘tanár’.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!