1/6 anonim válasza:
Attól függ milyennel vagy megelégedve. Nekem lazán megvan, amennyinek kell lennie.
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyit tanultál rá?
2020. jan. 11. 15:23
3/6 A kérdező kommentje:
Fél év intezív tanulás elég?
2020. jan. 11. 15:24
4/6 A kérdező kommentje:
Mi a különbség az emelt és a középszintű érettségi között?
2020. jan. 11. 15:27
6/6 anonim válasza:
Nem olyan vészes ám, talán a legkönnyebb emelt. Közepeztem, meg emelteztem is belőle, annyi, hogy az emelten kicsit részletesebben ki kell témákat fejteni, atlasz az írásbelin nem használható, tehát többet kell tanulni rá, de én akkora nehézséget nem tapasztaltam, a topográfia is megegyezik szinte. Meg most figyelj, volt olyan, aki nálunk csak hebegett-habogott, nem is nagyon tanult, s valami 75%-os lett az eredménye. Most ha te alázattal tanulsz, a 90 is meg lehet. Nézd meg az érettségiket, s gyakorolj. Sok sikert! :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!