SOS! Földtajz emelt érettségi?
Emeltezni szeretnék földrajzból de a tanárom használhatatlan, most a követelmények után böngészek de nagyon kéne egy kis segítség mert tanártól és mástól se tudok. A Maxim könyvkiadó álltal kiadott könybvől készűlnék (érettségi témakörök vázlata köpén és emelt szinten) de nem tudom hogy kéne neki állnom. Hogyan készüljek az írásbelire? Egyik részén se használható atlasz? Ami ebbe a könyvben van csak a szóbeli tételeket tartalmazza igaz?
Aki tudja ezeket vagy esetleg érettségizett már korábban írjon privátba vagy kommentbe meg ha valaki ellinkelné a követelményeket emelt szinte térképből egyaránt azt megköszönném!
A válaszokat előre is köszönöm!
Az Oktatási Hivatalnak az oldalán fel szokták pakolni az előző éves érettségiket; konkrét követelményeket nem tudok. De az pl jó gyakorlás lehet.
Vagy esetleg, ha van még másik földrajztanár az iskolátokban, kérd meg, hogy mondja el ezeket a dolgokat, esetleg korrepetáljon. Ja és így ha ez lesz, akkor mondjuk pl a másik tanár háta mögött, titokban tartson neked órákat, nehogy megszívasson a te saját tanárod emiatt.
Köszönöm a válaszokat! Sajnos másik tanár nincs :/ találtam valami földrajz emeltre készítös dolgot de mivel matek tanárhoz is járok ezért nem akarok rá kiadni 80 ezret, szóval remélem egyedül is feltudok készülni majd sok gyakorlással és tanulással.
A követelmények megvannak és azt is megtaláltam, hogy írásbelin tényleg nem lehet térképet használni. Lehet még beszerzek 1-2 könyvet ami jól jöhet. Remélem nem vagyok elkésve a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!