Felvételi: Szakgimnázium vagy szakközépiskola?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
e-felvételi rendszerben van egy olyan rész / menüpont, ahol meg kell adni a középiskola OM azonosítóját, milyen tagozatra jártam, illetve az iskola típusát.
A típusnál több fajta közül lehet választani, pl.
gimnázium, szakközépiskola, szakiskola stb.
Az a helyzet, hogy pár (1-2?) éve került átnevezésre a szakközépiskola -> szakgimnáziumra.
Amikor én jártam középiskolába akkor még az a suli még szakközép volt (talán végzős lehetttem mikor átnevezték), a lényeg, hogy már "szakgimnázium" lett belőle.
Mit válasszak ki az e-felvételi rendszerben?
Szakközépiskola / Szakgimánizum?
2020. jan. 10. 10:19
1/1 anonim válasza:
Szakgimnázium, ha úgy van megadva. Hisz abba jártál, csak mostmár más a neve. Én is pont akkor voltam középiskolás, amikor megváltoztatták.:D Sok sikert a felvételihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!