Hogy nyugtasssam meg a szüleim, ha félévkor 4 tantárgyból bukok?
“Konkrétan az egész osztályból mindenki bukik legalább 1 tárgyból, sőt van olyan aki 6-ból is. Szóval nem mondhatják rám azt, hogy én mennyire hülye vagyok az osztályomhoz képest. “
És kit érdekel, hogy más is bukik?!
Arra, hogy lusta vagy tanulni nincs mentség. Mert 4 tárgyból bukásra állni, az ne haragudj, de tényleg szégyen :D...miért nem tanulsz rendszeresen, miért jó neked az, hogy “úgyis feltornázom”...ha keveset szoktál számítógépezni, akkor mégis miért nem tudsz tanulni?!
Ha az én gyerekem lennél második félévben egészen biztos, hogy nem engednélek sehova, és nem kapnál zsebpénzt sem.
Ja és bukás után maximum 3as lehetsz évvégén, és megsúgom, hogy az nem tartozik a “jó jegy” kategóriába..
Nalunk is buknak felevkor rendesen. Jelenleg a 36fos osztalyunkban 25 ember all egy vagy tobb targybol bukasra. Nem ertem miert kell ezt tultolni. Tavaly is ugyanez volt, osszesen egy fiu ismetelt osztalyt.
A felevi bukas lenyegeben nem is bukas, az csak egy ertesito. Ha nem hulye a gyerek, akkor megerti, hogy javitania kell, kulonben osztalyt fog ismetelni es majd jol kirohogik es lenezik.
Ha hulye a gyerek vagy nem tudja felmerni a bukasanak a sulyat, akkor pedig ugyis mindegy. Legfeljebb evet ismetel aztan majd utolag banja meg.
Nem fognak lenyugodni, és a helyükben én sem nyugodnék le! Hogy hülye vagy-e vagy sem azt innen nem lehet megítélni.
Viszont ha korábban összeszedted magad és működött a dolog, akkor nyilván nem a fejeddel van a hiba. Sajnos általános probléma, hogy az osztályokban - kevés kivétellel - mindenki bukik. Ez több, mint szégyen! A generációd (tisztelet a kivételeknek) soha semmiért nem dolgozott meg (most nem a fizikai munkára, hanem minden más egyébre, beleértve az érdemjegyeket is!), mindent megkaptak emiatt motiválatlanok és nihilek. Nyilvánvaló, hogy veled is ez a helyzet. Ha téged az megnyugtat, hogy mások is buknak akkor mégis csak baj van a fejedben, és menthetetlen vagy.
Rosszul esnek ezek a szavak? Úgy érzed, hogy te nem ilyen vagy? Akkor bizonyítsd az ellenkezőjét!
Nyilván azért nem érdemled meg a javítást, mert egész félévben tojtál a tananyagra.
Egyébként ezt nagyon eltoltad, a tanáraidban rossz képet alakítottál ki magadról, alapesetben 4-5 évig fognak téged tanítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!