Szerintetek milyen diploma a leghasznosabb a mai világban?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 18:47
2/9 anonim válasza:
Hogy melyik hasznos, az szerintem függ attól, hogy hol próbálsz vele elhelyezkedni, meg még mindn mástól, de a tudás, amit meg lehet szerezni, az az orvosi és a gyógyszerésztudományin a leghasznosabb szerintem
4/9 anonim válasza:
Programtervező informatikus.
Aki a mentőtisztet írta vicces...
5/9 anonim válasza:
Az, amelyik szakmában a legjobb vagy, és megtalálod önmagadat. Csak így van értelme.
6/9 anonim válasza:
Lehetne bármelyiket írni, de ha nem érdeklődsz iránta és tehetséged sincs hozzá, akkor elpocsékolt 5 év az életedből, illetve nagy részt el sem végeznéd.
7/9 anonim válasza:
4es, miért lenne vicces? Pl te elesel az utcán, agyrázkódást kapsz, eszméletlenül fekszel, de annyira nem súlyos hogy rohamkocsit küldjenek, ki lesz ott veled az esetkocsin ki figyel hogy pl ne vérezz el? Hát a vicces mentőtiszt. Ugyan ez ha pl levágod az ujjad, vagy bármi súlyosabb baleset ér.
Nekem a programtervező informatikus a vicces, hiszen anélkül simán el tud lenni az emberiség.
8/9 anonim válasza:
Hasznosságot én nem az emberiségre értettem, hanem a megélhetésre. Ex-mentőtisztként mondom, hogy te abból a fizuból nem nevelsz fel 2 gyereket, vagy ha igen, túlórákkal, másodállással, akkor nem látod mikor felnő. Ezért "vicces" azt mondani, hogy az egy hasznos diploma. Az emberiségnek kibszottul hasznos, az egyénnek öngyilkosság.
9/9 anonim válasza:
"Nekem a programtervező informatikus a vicces, hiszen anélkül simán el tud lenni az emberiség."
1 nap áramszünetet se bírna ki a bolygó, ne röhögtess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!