Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyolcadikosok, ti izgultok a...

Nyolcadikosok, ti izgultok a felvételi miatt?

Figyelt kérdés
Én nagyon...Mennyi lesz a vitt pontotok? Melyik iskolába szeretnétek jelentkezni?

2020. jan. 8. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,izgulok. Én a pesterzsébeti Kossuth Lajos Gimnáziumba szeretnék menni.Félévkor ha minden igaz 2 4-esem lesz, a többi 5-ös. Én inkább a magyartól tartok jobban, pedig a ez az erősségem.Valamiért mégis van egy rossz érzés bennem.Te?:) 14/L
2020. jan. 9. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én gimnáziumba szeretnék jelentkezni, az lesz az első helyen. A magyartól nem tartok, viszont a matektól annál inkább. A szóbelitől annyira nem félek, mert az mégis kicsit személyesebb, emberibb lesz, mint pár lap. Gyakoroltam mindenfélét, de nem mondanám hogy kihasználtam minden lehetőséget :/

A jegyeim átlaga 4,4 és remélem ezt sikerül megtartanom, már így a félévi felmérőket illetően. Szerintem így belegondolva a magyarom lesz nagyjából 35 pont,a mateknak meg örülök ha 20 meg lesz, szóval ennyi. Sok sikert nektek, senki ne izguljon, nem az életünk múlik rajta :))

2020. jan. 11. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, én jártam előkészítőre is, bár inkább magyarra, matekon csak kétszer voltam.

Asszem lejött hogy nem vagyok túl jó matekból, de mindent megpróbálok majd. Ismerem pár valószínűleg leendő osztálytársam és tanárom, és nagyon örülnék neki ha bekerülnek ide.

Szóval, kitartást mindenkinek :P

2020. jan. 11. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Én a Károlyi Mihály gimnáziumba szeretnék jelentkezni, 49 pontot viszek, ha félévkor sikerül a kitűnő. Drukkolok mindenkinek!!:)
2020. jan. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!