Nyolcadikosok, nektek milyen lett az idei (2017-es) felvételi?
Figyelt kérdés
Megnéztem a javítókulcsot, szerintem kb. 70 pontom lesz. Magyar 45 körül, matek 25 körül. :/2017. jan. 21. 17:15
1/6 A kérdező kommentje:
A matekban az utolsó feladat, az a rőfös meg a felszínes nem ment. :( A háromszöges jó lett, meg a négyszöges is, a harmadikban elvileg mindent megtaláltam, az első feladatban az elsőt sikerült elszámolnom, meg ilyen hülyeségek...
A magyarnál viszont nagyon örültem az érvelős fogalmazásnak, ráadásul volt egy hasonló már pár éve, így az könnyen ment.
2017. jan. 21. 17:22
2/6 anonim válasza:
Én is megnéztem a javítókulcsot. Nekem a magyar 45 körül és a matek 35 körül. Szerintem nem volt vészes. Az utolsó volt nagyon rossz...
14/L
4/6 anonim válasza:
Szerintem a matek nehéz volt,elrontottam.A matek olyan 25 pont környékén a magyar 40 legrosszabb esetben
5/6 anonim válasza:
45-50 pontra számítok összegében.Igen.Sajnos a matek kifogott rajtam.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a magyar nem volt annyira nehéz (a fogalmazás a közösségi oldalakról meg amúgyis aktuális, legalábbis én nagyon örültem neki), így az 48 pont lett, a matek már nehezebb volt (a 10. nem ment és a rőfösnél már a végén nem váltottam vissza), az 40 pontra sikerült. Összességében szerintem jót írtam. Amúgy úgy hallottam az egyik jó iskolában (nyíregyházi Kölcsey), hogy matekból az átlag 25 pont körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!