Ki ír 2020ban felvételit?
üdvvvv mindenkinek, aki most ezt olvassa :3
Igazából nem fogok semmi olyasmit kérdezni, hogy jaj nem tanultam a felvire mit csináljak - mert tanultam, lol. 15 nap, és mindannyian megírjuk a felvit :o remélem nem parázik rá senki, fogjátok fel úgy, hogy egy nagy témazárót fogtok írni <3. Annyi lenne a kérdésem, hogy ki melyik gimnáziumokat jelöli meg, és mely tagozatokat :D
Én(bp): 1. Jóska, 2. Szt. Margit, 3. Széchenyi, 4. Kölcsey
akit érdekel, hogy melyik tagozatokat jelölöm, leírom.
Ti melyik sulikat jelölitek? Hogy készültetek/készültök a felvire?
Sok sikert előre is! <3
Szevasz!
Ha érdekel én is idén írom, a készülésről csak annyit igazából hogy suliba és külön gimibe is járok előkészítőre + így a szúnetbe otthon is csináltam feladatokat.
Amiket beírok az:
1. Szent István Gimnázium (14. Kerület, amúgy idejárok előkészítőre is)
2. Madách Imre Gimnázium (7. Kerület)
3. ELTE Apáczai Csere János Gimnázium
4. Fasori Evangélikus Gimnázium (7. Kerület)
(Kitűnő tanulóként írom be ezeket, azért vannak köztúk erősebb Gimik is)
helloo, uristen. 3 nap.
az en sorrendem:
1.Fazekas
2.Szent István
3.Karinthy
4.Berzsenyi
5.Apáczai
sok sikert mindenkinek !!
helloo mindenkii!en ezeket fogom megjelolni (valoszinuleg)
1. Gundel Karoly
2. Dobos C. Jozsef
3. Konyves Kalman gimi (nem biztos meg)
4.VIK
aki ezekrol tud velemenyt,az leirna?
egyekbent 4,00 az atlagom,60-70 pontos felveteliket irtam gyakorlaskepp,de volt ami epphogy megutotte az 50 pontot!:(
Szia!
A lányom tegnap írt. Szerinte nagyon elrontotta, de bízok benne!
Révai (Győr, 6osztályos)
Czuczor (Győr, 6osztályos)
Azt mondta, ha a Rèvaiba nem veszik fel nagyon szomorú lesz. Ha a Czuczorba sem lelkészi ajánlással akkor valamit tényleg nagyon elronthatott.
Egyébként a 8.osztályosoknak szánt feladatsort meg tudta csinálni, a 6.osat meg nem, szóval egy nagy vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!