Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tartanak a székesfehérvári...

Tartanak a székesfehérvári tóparti gimnáziumban szóbeli felvételit nyelvi szakra 2019-ben?

Figyelt kérdés
Csak mert a honlapon nem találtam semmit amiben erről tájékoztatnak és a nyílt napon se volt róla szó

2019. jan. 22. 17:13
 1/8 anonim válasza:
Szia szerintem meg aktuális a válasz ugyanis en is nyelvi szakra jelnetkezem most a tópartiba! Ha felvesznek akkor lesz egy kis szintfelmérő ami eldönti hogy haladó a vagy kezdő csoportba kerülsz! Ne keseredj el ha kezdőbe kerülsz ugyanis a szint felmérő nagyon nehéz a tópartiba( persze szinte semmi tétje nincs hiszen mar felvettek). Általában azok mennek haladóba akik anyanyelvi szinten beszélik az angolt vagy éltek mar külföldön ! Sok sikert! Remelem tudtam segíteni !
2019. jan. 24. 21:42
 2/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nektek hány pontos lett a felvételi?
2019. jan. 27. 18:41
 3/8 anonim válasza:
Szia 54. Ami szerintem egy gimibe 4,5 -ős átlagba elég lehet. Nektek milyen?
2019. febr. 2. 22:08
 4/8 anonim válasza:
Sziaa! Nekem 56😭 és nekem 4,8-as átlagom van remélem bejutunk😊
2019. febr. 4. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs szóbeli. 20 pontot lehet elérni

Hozott pontok - max 10 pont

Központi - max 10 pont

2019. febr. 4. 11:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem 75 pont lett a felvételi és 4,8as az átlagom ugyhogy remélem felvesznek😀
2019. febr. 10. 16:22
 7/8 anonim válasza:
75?! Remélem nem sok embernek van még 75 pontja komolyan félek 47 pontom lett és 4 es az átlagom. Nagyon remélem hogy valahogy akár utolsiként is de bekerulok.
2019. febr. 16. 16:06
 8/8 anonim válasza:
Felvettek titeket?
2019. ápr. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!